ButikerVarum䲫enNotiser/BloggKalenderTipsa Mia
  Miashopping   För dig som gillar shopping!

Bikinis att mixa och matcha

Nu blir det nakenchock…eller nästan iallafall :)

Jag har testat bikinis från Stadium och gjort några kollage där jag visar upp hur jag skulle matcha mina delar. Det som är bra är att alla delar säljs separat (kostar 99 eller 149 kr per del) och finns i flera fina möster, färger och modeller.

Storlekarna känns normala och jag valde 36 på överdelen och 38 på underdelen. Den vita och grönspräckliga överdelen gillar jag bäst och den sitter väldigt bra på en liten byst och har dessutom en liten vaddering. Den rosarandiga trekantsmodellen sitter inte alls lika bra på mig. De bredare bikinibyxorna ser kanske inte så roliga ut vid första anblicken men de sitter väldigt bra på och jag föredrar den modellen.

Spana in fler modeller och mixa och matcha själv på Stadium.

3 kommentarer till “Bikinis att mixa och matcha”

  1. Linda K säger:

    fining, du är verkligen redo för beach 09!

  2. MiaShopping säger:

    Linda K: Nä, inte alls. Bara bra på att hitta rätt vinkel med kameran och dra in magen samtidigt :)

  3. Linda K säger:

    hm… jag tror iallafall att du är redo för playan!

Kommentera