NK Saluhall
Mat och bak

Presslunch på nyöppnade NK Saluhall

NK Saluhall

Förra veckan öppnade äntligen NK Saluhall och jag var där på presslunch och fick provsmaka en massa smarriga delikatesser.

“Bakom köttdisken hittar man Johan Jureskog och Klas Ljungquist från AG Kötthandel, fiskdisken bemannas av bröderna Nils och Erik Molinder, ostdisken av Vincent och Anna Lefèvre från Androuet Ost och Johannes Cullberg från Paradiset står för baslivsmedel, frukt och grönt. NK Bröd och NK Konfektyr kommer att drivas av Johan Sörberg, en av landets främsta bagare och konditorer. Här finns även Danielle och Johan Lalins Dr Mat med sitt hälsosamma och smakrika utbud samt Katarina och Håkan Milds glassföretag Lejonet & Björnen.”

Jag jobbar väldigt nära NK och jag tror Doktor Mat är det stället jag kommer besöka oftast vid lunch. De satsar på hälsosam och vällagad mat.

Doktor Mat

Lejonet & Björnen har en glassdisk där du kan köpa alla deras goda kulglass men också beställa vackra glasstårtor. De har också tagit fram en speciell glass för just NK som är baserad på deras mintpralin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.