Hoppborg
Barn

7-årskalas med hoppborg och regnbågstårta

Hoppborg

Lillasyster fyllde 7 år den 5 maj och önskade bjuda sina kompisar på regnbågskalas med hoppborg. I ett svagt ögonblick så lovade hennes pappa att han skulle fixa en hoppborg. Men när vi började göra lite research så visade det sig vara dyrare än att bjuda hela bunten på Gröna Lund.

Då kom jag att tänka på Hygglo. Det är en tjänst där privatpersoner kan hyra ut eller hyra av andra privatpersoner. Där hittade jag direkt flera hoppborgar och vissa var inte mer än 1 km från där vi bor. Otroligt smidigt att kunna låna av andra till ett betydligt bättre pris.

Regnbågstårta

Regnbågsteama blev det också och här hjälper Ella till att pynta tårtan.

Ella dekorerar tårta

Vi avslutade kalaset med skattjakt. Vi skrev och ritade lappar som ledde tjejerna till olika platser runt om i trädgården. Självklart var skatten godispåsar!

Skattjakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.