Hotell

The Nest – med utsikt över hela Stockholm

Takpoolen

Förra veckan öppnade Downtown Camper by Scandic två nya våningar och högst upp i huset finns The Nest där jag fick en rundtur.

Vi började med en god frukost och fick sedan se spa-avdelningen med bastu (som ser ut som ett riktigt neste), duschar, uppvärmda sittplatser och andra oväntade händelser som garanterat kommer uppskattas av gästerna.

stol

gymmet

– The Nest är vår fantastiska nya wellnessavdelning som erbjuder våra gäster och stockholmare en avkopplande upplevelse mitt i huvudstadens pulserande hjärta. Vi förenar den traditionella synen på hälsa med den moderna tidens krav på njutning för att skapa en hållbar livstil. I och med färdigställandet av de två sista våningsplanen kan vi nu stolt meddela att Downtown Camper är färdigbyggt, säger Jacob Dahlberg, Hotelldirektör på Downtown Camper.

Vi fick också se ett av de åtta co-living-rummen. Det är mer som en lägenhet som kombineras beroende på hur många man är i sällskapet (upp till 12 personer). Perfekt för stora familjer eller kompisgänget som reser tillsammans.

Badrummet i ett co-living room

Jag hann tyvärr inte prova på wellnessavdelningen men det hoppas jag kunna göra en annan gång.

Du som har en resa planerad till Stockholm tycker jag ska bo på Downtown Camper – det är ett riktigt häftigt hotell!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.