Mat och bak

Datenight och Lilla Ego

Fredags fick vi äntligen möjlighet att äta på Lilla Ego. Vi hade inte bokat bord eftersom vi inte kunnat planera så långt i förväg.  Istället där och köade 30 minuter innan de öppnade. Det var vi inte ensamma om men som tur var så fick vi ett bord med en sittning på två timmar. Småbarnsföräldrar vet hur man äter fort så det var inga problem att hålla tiden.

Till förrätt åt vi löjrom och rårakor. Till varmrätt valde jag hälleflundra med sparris och inlagd avokado och Thomas lammrygg med zucchini och toppmurklor. Vi avslutade med hallonglass och ett gott desertvin.

Otroligt god mat och en avslappnad miljö där kocken Tom Sjöstedt är delaktig i så väl matlagning som servering.

Jag kan varmt rekommendera Lilla Ego.

Efter middagen mötte vi upp vänner och avslutade kvällen med Hotshots 😊 

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.