Marcus och Martinius är bäst
Barn,  Dagen i bilder

Olivias första konsert

elipse

twister

Marcus och Martinius är bäst

marcusmartinus

konsert

I måndags var det äntligen dags för konserten Olivia väntat på i så många veckor – Marcus & Martinius på Grönan.

Det var fler som väntat på denna dagen för strax innan 17.00 så var Gröna Lund tvugna att stänga insläppet för då var det redan 15 000 i parken. Jag förstår att många blev ledsna och besvikna att de inte kunde komma in men när det är så många små barn i publiken så måste säkerheten gå först. Tycker Grönan gjorde ett väldigt bra beslut där för vanligtvis brukar de släppa in 17 000 om jag hört rätt.

Alla förväntansfulla besökare gjorde såklart att det vara timmeslånga köer till åkattraktionerna men det verkade inte besvära Olivia och hennes kompisar. De hann med Eclipse, Twister, Flygande mattan och Lustiga huset.

När konserten väl började så ville de såklart försöka ta sig längst fram i havet av människor för att få se sina stora idoler. Men då fick vi säga stopp och i stället försöka lyfta upp dem då och då så det kunde få se en skymt av de norska guttene.

Olivia kunde alla låtarna och dansade och sjöng med två av sina kompisar från klassen så att inte kunna stå längst fram glömdes bort ganska snabbt.

Dessutom hade min vän Johanna som jobbar på Gröna Lund fixat en affish på killarna som vi fick med oss hem. Hon gav mig också tipset att köpa biljetten på Grönans hemsida så jag sedan kunde blippa mig in via en QR-kod och slapp stå i den långa kön. Ett tips till alla er som ska gå på konserter där i sommar.

Trots köer och kaos med alla människor så var det värt att få uppleva Olivias första konsert 🙂

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.