fotobok
Böcker

Fotobok med sommarens bästa bilder

Jag la upp en storie på Instagram där jag visade att jag gjort en fotobok med de bästa bilderna från vår sommar. Det var många som kommenterade och skrev att de önskade att de också hade ork att göra det samma.

Visst tar det lite tid men ett tips är att göra en bok för en begränsad tid eller händelse, exempelvis sommaren eller en viss resa. Om du ger dig på att försöka täcka ett helt år så blir det nästan omöjligt att välja om man som jag tar bilder varje dag.

Du behöver heller inte skriva texter till varje bild utan låt bilderna tala och påminna dig om alla härliga stunder.

Fotobok

Här kommer några sidor från boken jag gjorde. Det börjar med midsommar i Skåne och sedan besöket på Legoland.

Fotobok

Efter några till veckors jobb åkte vi hem till Jämtland med en massa kusinmys och en underbar ridtur på fjället.

Fotobok hos Önskefoto

För att avsluta med två magiska veckor på Mallis.

Jag har i alla år beställt mina fotoböcker hos Önskefoto. Nu har jag lärt mig deras verktyg så det går lite snabbare varje gång jag skapar en ny fotobok.

Om du också vill prova så kan du använda rabattkoden 30AFF för att få *30% på alla fotoprodukter.

Lycka till!

*Ange rabattkoden i kundvagnen så får du 30% rabatt på alla fotoprodukter (gäller ej på presentkort). Rabattkoden gäller inte på fraktkostnaden och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Rabattkoden gäller till och med midnatt 30 September 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.