paraply
MiaShopping

2-adventtävling

andra advent

paraply

Hurra – det är dags för adventstävling nummer två!

Idag kan du vinna ett snyggt paraply från Happysweeds till ett värde av 449 kr.

Jag vill ju så klart inte det ska regna på jul men om det ändå gör det så kan du ta skydd med ett stiligt paraply.

Det bästa av allt är att du har två vinstchanser för parallet har jag en tävling på min instagram också där du kan vinna ett paraply med ett annat mönster. Så se till att tävla på både blogg och insta.

Så här tävlar du:

Motivera varför du behöver ett nytt snyggt paraply och berätta vem som ska gå under det med dig.

Tävlingen avslutas den 3:e advent och vinnaren kontaktas via mail.

Lycka till!

31 kommentarer

 • Tova

  Med ett så snyggt paraply gör det inte så mycket att det regnar, jag går under mitt alldeles själv för jag är stor nog att behöva ett eget

 • Paola Allegrini

  Ett riktigt paraply. Ett paraply som håller mot blåst. Ett paraply man får plats under. Ett snyggt paraply. Det är en dröm sedan länge, men av någon idiotisk anledning köper jag bara skräpvarianter som håller ungefär ett oväder. Jag bjuder in min tonårsdotter att gå på en mysig, regnig långpromenad med mig 🙂

 • Jeanette

  Hej! Hört att alla kvinnor någon gång går igenom en leopardfas och insåg när jag såg vinsten att min nog precis påbörjats. =) Nästan så man längtade efter lite vind och rusk. Jag vinner gärna ett vackert paraply till min väska och erbjuder gärna en kollega eller sambo stilfullt regnskydd vid behov.

 • Johanna

  På regn har vi knappast någon brist,
  men det behöver inte vara trist.
  Med detta ursnygga paraply,
  slipper jag under ett tak fly.
  Istället under molnen skrida,
  med mitt leo-paraply glädje sprida.
  Och om jag detta fina vann,
  skulle jag gå under det med min man.

 • Titti skarp

  glömde mitt paraply på en semester tripp så hoppas på detta fina slipper jag gå och bli blöt
  och under mitt paraply får gubben dela med mig

 • Andrea

  Jag behöver ett snyggt paraply eftersom alla mina andra paraplyer är fula eller trasiga sorgligt nog. Jag skulle vilja gå under mitt paraply med min fästman en regnig eftermiddag till våren 🙂

 • Gunilla . M . B

  Ett exotiskt paraply till min dotter – vore häftigt ! Hon skulle nog gå tillsammans med sin dotter under det – när dom letar svamp kanske – eller annars bara är ute och andas och njuter av regnets strilande !

 • Anna

  Har man ett så här fint paraply så gör det inget om det regnar, då skulle jag bara bli glad!
  Jag skulle vilja dela det med Mannen i mitt liv, på en romantisk weekend i någon riktigt mysig europeisk stad!

 • Björn Karlsson

  Önskar att få vinna ett fint paraply till min älskade fru… för mig finns bara du! Du är en nybliven mamma… önskar att vinsten till dig hem kamma. En kvällspromenad i regnet och lite egentid… allt som behövs är att få kura under paraplyet med dig tätt bredvid.

 • Lotta Sundin

  Jag skulle ge det till min ena dotter, Anna, så att hon o hela stora magen får plats där under. Nästa år ger hon o hennes pojkvän mig ett tredje barnbarn så därför önskar jag henne detta 😉

 • Elin L

  Hej!

  Dess tak blir min flotta lilla hydda
  i regn och åska kan det mig skydda
  hoppas att jag denna paraply kan vinna
  då känner jag mig som beskyddad kvinna

  God Jul!

 • Linda Morèn

  Detta paraply hade gett vardagen en skimrande gloria, då regn och rusk kan bli en blöt historia. När allting hopar sig och mörkret är totalt, hade detta läckra leopardparaply piggat upp något kolossalt. Genom storm kan jag skydda min sambo genom många länder, men paraplyskaftet håller jag hårt i mina händer.

 • Ulrika Andersson

  Som vi så många gånger hört, finns det inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Med ett så snyggt paraply kan jag fortfarande ha vilka kläder jag vill och ändå hålla mig torr. Jag skulle såklart dela det med mina barn, när vi trotsar vinterns snö och regn.

 • Ana

  Jag bor i Göteborg som också kallas för Lilla London pga dess härliga väder. Måste jag förklara mer?! =) Det är alltid bra att ha en så snygg paraply i väskan. Som sällskap skulle jag ha minst ett av mina två underbara barn.

 • Kristina Gustafsson

  Nu när vi har flyttat till Göteborg behöver jag verkligen ett snyggt paraply för det regnar nästan jämt här. Min sambo skulle gå tillsammans med mig och hålla paraplyet som en riktig gentleman!

 • Caroline L

  Jag har bara budgetparaplyer så jag vinner gärna ett med kvalitet och som är snyggt. Jag traskar ensam för att garantera torrhet 🙂

 • Carl Magnusson

  Jag skulle verkligen behöva ett nytt paraply. Det är nämligen så att jag är student och bosatt i Linköping, en av Sveriges blåsigaste och regnigaste städer. Jag brukade cykla varje dag till universitetet, däremot så snodde någon min cykel så jag började gå istället (som student är det för dyrt att köpta nya cyklar hela tiden). Men jag var däremot tvungen att köpa ett paraply eftersom regnet ofta står som spön i backen här på Östgötaslätten. Men som jag nämnde tidigare är det fruktansvärt blåsigt hör nere också så mitt budget paraply blåste sönder, så just nu har jag varken cykel, pengar eller torra kläder. Därför behöver jag ett nytt paraply! Med vänliga hälsningar en blöt, fattig, gåendes student.

 • Linda jonuzi

  För att min son ska våga gå brevid mig när der regnar måste jag vara cool och det är man inte med ett ikeaparaply. Vore härligt att få snäppa upp coolfaktorn med detta skojiga paraply och kunna glida fram en regnig dag i stan med sonen som inte skulle tycka det är pinsamt längre! 🙂

 • Amanda

  Åhh behöver ett paraply men glömmer jämt köpa, kommer på det varje gång det regnar! Får väll ta med min sambo under, då han inte heller har ett paraply!

 • Jonas R

  Jag önskar att det regnar mer
  är tanken när jag paraplyet ser.
  Älskar dess färg och mönster
  när ska det börja smattra på mitt fönster?
  Så jag och flickvännen kan ut och promenera
  vi tar den långa rundan numera.
  Lär känna alla i vår lilla by
  på grund av ett vackert paraply!

 • Anne

  Jag är så himla trött på alla billiga paraplyer som jag har lagt massor av pengar i. Dem håller ett par gånger, som till sist, efter en timme gick paraplyet sönder. Under paraplyet får nog min man också plats.

 • Hanna

  eftersom jag ska fira jul i Bergen, AKA Norges (om inte Nordens) regnigaste stad skulle jag verkligen behöva detta finfina paraply, med mig under det skulle jag såklart ha min pantertant-farmor!

 • Jess

  Jag är singel så skulle behöva detta läckra paraply för att få någon att vilja gå med mig “under my umberella..”! 😉

 • Annika Nilsson

  Min hemlige pojkvän! Så mysigt att få vara ute i regnrusket och ta en promenad tillsammans under detta paraply! Och i regnrusket skulle vi inte behöva vara rädda för en massa nyfikna blickar och gamla ex! Ingen mer än vi skulle vara ute och promenera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.