Imedeen
Skönhet

4 punkter med fokus på yttre och inre skönhet

samarbete

De senaste månaderna har jag lagt mycket fokus på att verkligen ta hand om mig själv, främst när det kommer till kost och träning, men också yttre och inre skönhet.

Så vad har jag då gjort?

  • Mat är det bästa jag vet men eftersom jag har ett stillasittande jobb och ämnesomsättningen inte längre är på topp så har jag valt att halverat mina portioner vid frukost, lunch och middag. Jag har också hoppat över kvällsmackan och istället tagit en frukt 🙂 Nu tror ni kanske att jag håller på och svälter mig själv men med tanke på hur stora portioner jag brukade äta så är det ingen risk.

träningsredskap

  • Träningen försöker jag hinna med varje dag. Man behöver inte krångla till det med att ta sig till gymmet utan det går lika bra att styrketräna hemma eller ta en löprunda eller promenad. Jag kommer skriva ett eget inlägg om tips på appar och utrustning som är bra vid hemma träning.

 

imedeen

  • Jag har sedan februari ätit Imedeen Time Perfection som hjälper till att förbättra hudens kvalitet och fuktbalans. Det jag känner av mest sedan jag började ta dessa tabletter morgon och kväll är just fuktbalansen för min hud känns så mycket mjukare. Jag är heller inte lika torr längre – speciellt inte på benen eller armbågarna. Efter tre månader gjorde jag en screening och vi kunde se att min överhud blivit jämnare och tjockare. Nu hoppas jag kunna göra ännu en screening och se om det blivit ännu bättre resultat efter 10 månader.

  • Att använda bra ansikts- och kroppsprodukter är något jag prioriterar mer och mer. Rengöring, peeling, ansiktsmask försöker jag hinna med. Det är väl bara håret som sällan får en välbehövlig inpacking men frisörbesöken har jag prioriterat.

Jag har ju tidigare skrivit om saker som jag tror påverkar min hälsa positivt och flera av dessa punkter hänger ju ihop med det jag skrivit ovan.

Vad gör du för att ta hand om dig själv – både ytligt och själsligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.