Mia testar,  Skönhet

Skönhet från insidan med IMEDEEN

IMEDEEN tabletter

hudscanning

Resultat på hudanalys

Tablett från IMEDEEN

I torsdags spenderade jag lunchen på Berns och fick en presentation av hudvårdstabletter från IMEDEEN och en föresläsning om vad vi bör äta för att få en välmående hud och kropp.

IMEDEEN har skapat hudvårdstabletter sedan 1991 och hjälper till att vårda de djupa hudlagren inifrån där vanliga krämer inte kommer till.

Sortimentet består av Derma One (för dig som är 25+), Time Perfection (40+) och Prime Renewal (50+) som ska hjälpa huden att se ung och frisk ut längre. De finns också tabletter för dig som vill stärka hår och naglar och Tan Optimazer som hjälper till att förbereda huden för solens strålar och förlänga solbrännan.

Vi fick också göra en hudanalys med ultraljud. Ni kan se mitt reslutat ovan. Det är mycket aktivitet i min hud (det gula på bilden) vilket var väldigt positivt. Än så länge håller jag inte på att skrumpna ihop 😉

Nu har jag fått möjligheten att testa Time Perfection i 3 månader och sedan göra en ny hudanalys för att se om det blivit ett förbättrat reslutat. Varje morgon och kväll tar jag en tablett och det ska bli spännande och se om det verkligen blir någon skillnad.

Självklart lägger jag upp reslutatet någon gång i juni.

Uppdatering: Här är resultatet efter 3 månader.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.