Mia testar

Nu slipper jag stryka!

Philips StyleTouch Pure

philipsstyletouchpure

philips_styletouch_pure_2

Före- och efter Philips StyleTouch Pure

fore_efter

Jag gillar verkligen INTE att stryka och gör det högst en gång i månaden. Tyvärr så köper jag ofta blusar som verkligen behöver strykas för att kunna användas. Så tanken på en streamer har funnits där och jag var inne och läste recensioner för bara en månad sedan men köpte aldrig någon.

Ni kan tro att jag blev glad när jag fick reda på att jag ska få testa en Philips StyleTouch Pure via Buzzador.

Det är en handhållen ångstrykare som fungerar på både sidenplagg, kashmir och möbler. Förutom veck tar den bort lukt och bakterier vilket förlänger livstiden på dina plagg då de inte behöver tvättas lika ofta.

Mitt första test blev på blusen från Zara som blir skrynklig på en gång. Det gick ganska snabbt att få in snitsen med streamern men det gäller att vara försiktig så man inte bränner sig -ångan är skållhet.

Jag har försökt att ta några före- och efterbilder och visst är reslutatet bra efter bara några minuter med streamern?

Det här känns som en produkt som jag verkligen kommer få användning för och nu tvekar jag inte att shoppa plagg i ömtåliga och skrynkliga material 🙂

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.