Tävlingar

4-adventtävling

4-adventstävling

ANIVE

Det är dags för sista adventstävlingen för i år!

Idag kan du vinna ett presentkort på 500 kr hos Anive for the minors.

Gabriella som är skaparen och designern bakom märket göra underbara barnkläder. De är alla skapade i ekologisk bomull från Izmir i Turkiet. I samma stad är det olika ateljéer som trycker tygerna, skär till och syr plaggen.

Så här tävlar du:

Motivera varför du vill vinna och skriv gärna också vilket/vilka plagg du önskar vinna.

Tävlingen avslutas den 25 december och vinnaren kontaktas via mail.

Lycka till!

18 kommentarer

 • Sara Källström

  Vilka härliga kläder! Självklart vill jag vara med och tävla!
  Delat på fb: Sara Källström
  Jag har en dotter som älskar klänningar och Fairy dress är verkligen sockersöt! DEn hade hon gillat!

 • Anna Johansson

  Hej och tack för tips – härlig butik och design!

  Kan inte ens välja vad jag vill ha, men tanken är att jag ska tänka ut och välja nåt som min systerson tycker är riktigt jädra bra.

  God jul!

 • Linda Nilsson

  Å vill vara med o tävla,
  Finns mkt fint men skulle vilja vinna balettklänningen, eller den mörkblå med måne.
  Min motivering är :

  Fasters lilla söta älva, har små söta ben som spritter
  Dansa runt som en prinsessa, med en klänning full med glitter
  Vingar och en fin tiara, allt så sött på henne sitter.
  Så denna klänning vill jag ge, så jag min älva snart få se

 • Anna

  Vi har nyligen upptäck detta fantastiska märke. Önskar jag kunde få tag i den gröna klänningen med blixt som jag bara sett på bild, den jakten fortsätter
  Skulle vi ha turen att vinna önskar vi oss leo-klänningen med tyll. Den ser ut som en dröm

 • Maria

  Jag önskar att ha något i present till min väninnas lille son utan att spendera alltför mycket pengar. Att vinna är därför den perfekta lösningen. Den röda kappan i mönstret “Bysans” gick rakt in i mitt hjärta, men även “Amanda” pga materialet. Ja, svårt att välja var det!

 • yohannaafskovde

  Jag har ett lyxigt ilandsproblem och det är att min sambo köper barnkläderna så jag får liksom aldrig välja själv. Han gör det oftast när han ändå är på stan och helt plöstligt så är det bara dumt om jag köper mer. Så OM jag vinner ska jag köpa nästa storlek innan han hinner och säkra upp så det blir lite mer som jag vill 🙂 Den regnbågströjan är fantastisk och den åker helt klart ner i kundkorgen direkt!

 • Gunilla . M . B

  Baby Jumpsuit Coloring Book 6-9 månader – till minsta barnbarnet – eller ett eget presentkort till barnens föräldrar !

 • Annika Nilsson

  Något vintrigt fint till mina vänner som flyttar tillbaka till Sverige efter att ha bott många år i Afrika där de arbetat med biståndsarbete. De har inga vinterkläder och börjar om från början med allt, så det skulle vara fantastiskt roligt att få glädja dem med denna fantastiska välkomstpresent!

 • Jenny Olsson

  Dancing Dress Coloring book är ju verkligen läskande! Hade passat perfekt på min lilla Lisen 2, 5 år! Ekologisk bomull hade jag mer än gärna satt på henne, hon kliar sig mycket så givetvis försöker jag ta bort alla gifter men det är inte lätt i vårt samhälle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.