tävling sodastream
Tävlingar

3-adventstävling: Vinn en SodaStream Source

3 adventstävling

sodastream source

Tjoho! Det är dags för den tredje adventstävlingen!

Idag kan du vinna en vit Sodastream Source med ett värde på 1200 kr.

Nu behöver du inte längre bära tunga flaskor med kolsyrat vatten hem från mataffären. Med Sodastream Source kan du enkelt tillverka dina egna drycker av kolsyrat vatten hemma.

 • LED-indikator som visar kolsyrestyrkan
 • Behöver ingen elektricitet
 • Innehåller en återanvändbar 1 liters flaska
 • Innehåller en kolsyrecylinder som du kan göra upp till 60 liter kolsyrat vatten med

Så här tävlar du:

Motivera varför du vill vinna en Soda Stream Source och berätta vilken smak du vill kolsyra.

Tävlingen avslutas den 4:e advent och vinnaren kontaktas via mail.

Lycka till!

Stort grattis till vinnaren Elin Sundqvist!

39 kommentarer

 • Josefin

  Ååh, denna skönhet skulle jag vilja vinna, den skulle passa perfekt i vårat nyrenoverade kök. Min sambo har tjatat om att vi ska köpa en riktig sodastreamer sen köket vart klar. Vi har bestämt att inte ge varandra julklappar så en sodastremer skulle varit kanon som en klapp till båda oss!

  Hoppas allt är bra med er!

  Vi ses kanske i jul om ni ska upplever!

 • Emeli

  Jag försöker gå ned i vikt och bubbelvatten är mättande. Och gott. Jag skulle smaksätta mammas Lingondricka.
  Emeliemeli[@] hotmail.com

 • Paola Allegrini

  Köpt bubbelvatten är verkligen ingen hit.
  Med en SodaStream blir det både miljövänligt & pantflaskfritt.
  Både samvetet och plånboken boostas, vilken himla bra sak,
  detta vore en fin julklapp i hela familjens smak.

  Jag skulle gärna kolsyra blåbärssaft smaksatt med mynta 🙂

 • Malin

  Jag är trött på att släpa hem mineralvatten från min affär,
  det är så tungt och ger mig bara värk och ryggbesvär.
  Med den stilrena kolsyremaskinen SodaStream Source skulle jag
  enkelt göra exklusivt, bubblande vatten hemma varje dag!

  Jag vill testa att kolsyra kall glögg – alltså det kan ju vara jättegott (tvivlar dock på det) – men om man inte testar så vet man inte!

 • Johanna Andersson

  Jag är så dålig på att dricka vatten över lag. Kommer på det när jag börjar få ont i njuren typ. Har märkt att jag dricker mer vatten när det är kolsyrat och i flaska. Här blir det liksom båda ju.
  Skulle älska att få testa att kolsyra rabarbersaft. Känns som en vinnare

 • Christer

  Det skulle avlasta sambons släpande av mineralvatten, som blivit en utmaning med en 6 veckors baby och allt vad det innebär. Försöker fylla upp så gått det går, men med späckat schema och resor lyckas man inte alltid, så för att underlätta hennes vardag lite jag hoppas att jag vinner

 • Emelie Öjvindsson

  Jag har nyligen lärt mig att tycka om bubbelvatten och citron är favoritsmaken. Min man skulle bli glad om jag vann så slipper han kånka (och panta) flaskor.

 • Sara Cavén

  Älskar allt kolsyrat. Det bubblar så friskt i munnen! Vill vinna denna till mig och min sambo som en liten julklapp då vi bott tillsammans i 3 månader och fortfarande är ett par 🙂
  En smak som hade varit så god hade ju varit rabarber! Mums!

 • Anna Johansson

  Det där med miljön och att vatten är nyttigare än cola är mitt varför.
  Åh, älskar inspirationen kring smaker, som redan kommit in här ovanför.
  Lägger till att vitt är favoritfärgvalet mitt, och att kolsyrat kallt vatten med en limeskiva faktiskt också kan vara en hit!

  God jul!

 • Emma

  Perfekt julklapp till hela familjen då vår 2åring älskar “bubbelvatten”. Hade gärna sluppit att konka hem massa tunga flaskor från affären också!
  Perfekt att göra egen julmust, men även massa goda frukter att ha i, helst melon!:)

 • Anna E

  Drömmen vore att kunna kolsyra mjölk Min sodastream sjunger på sista versen så det vore kul med en ny. Är ingen slit-och-släng-person så gammelstreamern får flytta till sommarstugan

 • Elin Sundqvist

  Å ingen elektricitet då skulle jag vilja ha fjällvatten direkt ur bäcken från fjället. Det bästa av två världar i ett har många gäster som är sugen på bubbelvatten men det är inget vi köper på flaska då vi har det bästa vattnet men att kunna bubbla vårt vatten då behöver vi inte välja vore ju fint

 • Jenny

  jag är jääämt törstig nu när jag ammar och har fått dille på kolsyrat vatten, jag bara måste ha det! Tyvärr är det rätt dyrt, har tjatat på sambon om en Sodastream men han tycker att det är onödigt? haha

  jag vill kolsyra med smak av granatäpple och apelsin.
  gott gott gott!

 • Jerker

  Jag vill vinna för att jag är less på att släpa hem massa kolsyrat vatten när vi har gott vatten i kranen! Jag tar gärna och smaksätter med lite av allt vi gjort saft o dyl av från trädgården, som äpplejuice 🙂

 • Annika Andersson

  Vi har väldigt gott vatten i kranen så det känns fånigt att bära hem vatten från affären bara för att man vill ha lite bubblor i det.
  Helst smaksätter jag med vår hemkokta fläderblomssaft.

 • Lisa

  Jag vill vinna en för att jag har velat ha en sedan den jag ärvde efter mormor & morfar slutande fungera. Jag skulle kolsyra cola & se om jag kan få till den där perfekta smaken av XL-cola som jag inte sett till sen 80-talet.

 • Linn E

  Nu i juletider vi flera liter julmust i veckan dricker.
  Med en SodaStream får man denna goda dryck genom att man på knappen trycker!
  Lugnet över att alltid ha kolsyrad tryck hemma.
  Så man till affären sent på kvällen slipper ränna!

 • Johanna

  Som student utan bil blir det väldigt tungt att bära hem alla läsk- & vattenflaskor från affären varje gång man handlar, och en sodastream hade verkligen underlättat i vardagen för mig! Tyvärr har man inte mycket pengar att röra sig med när man pluggar och studiebidraget försvinner direkt till hyran, så därför har jag inte haft möjlighet att köpa en själv. Det hade verkligen varit en julklapp som lyst upp i vintermörkret för mig!

 • Elin L

  Hej!

  Nu kan jag göra egen god dricka
  sista droppen kan jag i mig slicka
  finns många varianter att smaka
  inte längre pant att bära tillbaka

  NFE Lemon Strawberry vill jag prova på först.

  God Jul!

 • Sara Källström

  Vilken härlig vinst! Önskat mig en SodaStream nu väldigt länge men ingen av tomten fått, så denna vinst vore himla flott! Tänk att slippa vattenflaskor med kolsyra dra hem varje vecka, det kan ju vems som helst rygg knäcka! Jag vill gärna kolsyra någon god pärondryck för päronsoda är något jag gillar mycket! 🙂

 • Göran Lind

  Jag skulle vilja vinna för att få kolsyra min mors fantastiskt goda fläderbärs saft. Den är inte alls lik fläderbloms saften utan klart godare,och nyttig givetvis!

 • Marcus

  Smak: Nektar

  Miljöperfektion-Smaksensation.
  Bra för miljön & lätt att bära, att få servera eget bubbel vore en ära.
  Nya smaker kan testas på vardag & fest, tills man kommer fram till vilken smak som passar oss allra bäst.

 • Anja

  Jag dricker alldeles för mycket läsk, och det är inte bra varken för mig eller för miljön. Så en Soda stream skulle verkligen vara en perfekt julklapp/vinst till mig! Den smaken jag skulle kolsyra är lime bordsvatten, eller must så här i juletider.

 • Nancy Ekdahl

  Detta skulle va en perfekt julklapp till min lillasyster då hennes gått sönder och hon inte kan leva utan kolsyrat vatten. Skulle kolsyra Hallon 😀

 • Marie-Louise Nilsson

  bubblor i vatten är det bästa – och man kan ju smaksätta med det mesta. Min favorit just nu är den med smak av must – den dricker jag såfort jag får lust.

 • Irene

  Bubblor med mitt kranvatten blir toppen för min rygg vill inte bära hem bubbvatten längre. Skulle testa att lägga i frysta bär. Blir både smak o is samtidigt

 • Johanna

  Bubbelvatten är min stora favorit,
  tänk om jag vann denna snygga i vit.
  Idag får jag mina flaskor bära,
  tungt så påsen i händerna skära.
  Med denna kan jag utan trubbel,
  fixa det allra bästa av bubbel.
  Både dag som kväll,
  dricker jag helst bubbel naturell.
  Vattnet är så gott i sig,
  att jag till smak gärna tackar nej.

 • Jonas R

  Varför köpa nya PET-flaskor varje dag
  det borde bryta mot någon lag.
  När det är så lätt att göra hemma
  minska utsläpp och spara en femma.
  Sodastream Source vackert designad i vitt
  passar stilen i köket mitt.
  Därför är det min dream
  att få en alldeles egen Sodastream!

  Jag skulle välja Passion Mango då det är två av mina favoritfrukter.

 • Caroline L

  Jag är trött på att bära tunga flaskor och pantandet efteråt. Det är ju även så dumt det kan bli ur miljösynpunkt. Är väldigt förtjust i hallon så det hamnar i mitt bubbelvatten.

 • Sarah

  Hoho – i stugan där,
  vilken underbar tävling jag hittat här.
  En Soda Stream Source i mitt kök – nu börjar jag drömma,
  klanka hem tunga flaskor kan man nu framöver glömma.
  Fikastunder, film eller spelkvällar de spelar ingen roll,
  med Soda Stream Source har man alltid på drycken koll.
  Fruktigt, cola eller naturell,
  det är inte omöjligt att alla får drycken de önskar ikväll.
  Stunder med vänner och familj förgyller livet,
  denna fina maskin skulle jag inte ta för givet.

 • Jeanette

  Jag skulle vilja vinna för jag glömmer alltid att köpa hem bubbelvatten när vi ska ha gäster och får alltid åka iväg i panik och köpa bubbelvatten. Jag skulle vilja att smaken lime fanns.

 • Emma J

  Jag skulle vilja vinna denna till min fina make som egentligen skulle vilja ha en för han tycker om bubbelvatten men skulle aldrig unna sig att köpa en för att kunna njuta av bubbelvatten hemma. Han köper inte ens hem bubbelvatten fast jag vet att han egentligen vill ha. Att kunna överraska honom med denna i julklapp hade varit underbart!
  En smak jag tycker är god är rabarbersaft och gjord på bubbelvatten tror jag den skulle bli ännu mer uppfriskande och god!

 • Miriam Axelsson

  Vi har fantastiskt gott vatten från egen brunn, så det är otroligt korkat att inte bubbla eget utan släpa hem dyrt från affären!!! Detta vore med andra ord en toppenvinst för oss!
  Pengarna vi skulle spara kan jag ju lägga på kontot för drömväskan istället!

 • Pernilla Rönnlid

  Så besvärligt att släpa hem bubbelvatten, med SodaStream fixar jag det till och med på natten, tid, krafter och bensin kan jag spara, när jag slipper ständigt ut och fara, SodaStream Source är dessutom så snygg, på förhand tack från en estet med dålig rygg!

 • Jessica

  Åh jag skulle verkligen behöva en Soda Stream! Miljön och min rygg skulle bli så tacksamma med tanke på de sanslösa mängder Ramlösa jag släpar hem. Jag skulle helst bara köra naturellt med en splash färskpressad citron. Att den sen är riktigt snygg gör ju inte saken sämre.

 • Jessica Sundberg

  jag har länge tänkt på hur oekonomiskt och omiljövänligt det är att köpa och dricka allt detta bubbelvatten vi i familjen konsumerar dagligen. Med en sodastreamer skulle vardagen underlättas betydligt och vi skulle spara både på våra egna och jordens resurser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.