borstar
Tävlingar

1 adventstävling

adventstävling

borstar

Varje adventsöndag kommer jag presentera en ny tävling här på bloggen.

Idag kan du vinna ett härligt set med sminkborstar från Real Techniques (värde 400 kr).

 • Buffing Brush –  för applicering av puder och mineralfoundation.
 • Contour Brush – för applicering av highlight och contouring eller för att skapa en skir finish.
 • Stippling Brush – 2 borsttyper och längder för att applicera produkt med en fjäderlätt finish.
 • Deluxe Crease Brush – mjuk och stor design för sömlös contouring.
 • Base Shadow Brush –  för en mjuk applicering av din ögonskugga.

För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kommentar nedan med ditt bästa glöggmingeltips (det kan vara godis, snittar, bakverk eller dryck) samt en motivering varför du behöver en ny uppsättning sminkborstar.

Vinnaren presenteras 2:a advent.

Lycka till!

Grattis till vinnaren ANNAKAIZE!

24 kommentarer

 • Jenny

  jag önskar vinna sminkborstarna så att jag kan få en fin “finish” på min makeup och testa dem senaste sminktrenderna.

  Mitt bästa glöggmingeltips är att ha pepparkakor och charkprodukter samt goda ostar till.
  Det är så gott och uppskattat!

  ha en fin första advent!

 • Annika

  Pepparkakor och mögelost, god glögg och goda vänner räcker för att glädja mig på ett mingel.

  Önskar vinna för att den enda borsten jag använder är en rosa sak som jag stulit av dottern. Den har jag till allt. 🙂

 • Jessica Sundberg

  Ädeloströra i endiveblad. Blanda ädelost med creme fraiche. Lossa endiveblad. Lägg en matsked oströra på varje blad. Toppa med rostade valnötter – sååå fräscht och gott!

  Jag har en del bra smink men ta mig tusan inga bra borstar att applicera med. Känns just nu lite bakvänt. Borde man inte haft bra appliceringsverktyg för att kunna införskaffa bra smink?!?!?

  Kram!

 • Anna

  Gör iordning glasyr i olika färger i spritspåsar och lägg ut massor av pepparkashjärtan model lite större. Gästerna kan spritsa glasyr och sen ta hem sina pepparkakorna. Dom hinner torka om dom spritsar när dom kommer.
  En pepparkas goodiebag
  Jag behöver verkligen några bra sminkborstar. Har endast 1 som jag använder till ögonen. Jag tittar på insta filmer hur viktigt det verkar att ha olika borstar för att få till en bra sminkning. Jag vill också lära mig mer.

 • Jennifer Andersson

  Mitt bästa glöggtips är att alltid krydda till glöggen med någon smak, t.ex. apelsin & ingefära. Sedan är julen ofta kopplat till onyttigheter och sockerkoma, men istället gillar jag att baka nyttiga alternativ. Ett jättegott tilltugg till speciellt glöggen är fikon- och daddelsnittar med krossad mandel på. Exempelvis mixar jag dadlar, lite havregryn, vaniljpulver och en skvätt pressad apelsin. Man kan också variera med andra smaker som pepparkaka eller lussekatt. Supergott och nyttigt!
  Min motivering till varför jag behöver en uppsättning kvalitativa sminkborstar är för att jag helt enkelt inte har några! Skaften har lossat och kvaliteten är väl lika låg som priset som jag gav för dem.. Hehe.

 • Emelie jakobsson

  Jag skulle vela vinna tävligen för att jag jätte gärna skulle vela ge något underbart till min bästavän. Han har gjort extremt mycket för mig och skulle så gärna vela ge något tillbaka till honom!

  Mitt bästa glöggtips är att ha olika sorters glögg så dina gäster kan välja själva vad den känner för! Även att man har lite bakverk eller sötsaker till, då jag vet att det är väldigt uppskattat och väldigt gott till!

 • Julia

  Jag hade glöggmingel i helgen och det blev superlyckat! Mitt bästa tips är att ha ett gäng tävlingar och lekar redo, vi körde julklappsspel och en annan tärningslek.

  Jag har haft samma sminkborstar i flera år och har sen contouringtrenden startade inte köpt nya trots att jag applicerar fler olika sorters smink. Detta innebär att en av mina borstar används till både highlighter, mörkare puder och rouge (!)… Behovet för nya är påtagligt haha 🙂

 • Nina

  Mina är så gamla och eländiga och tappar strå efter strå.
  Jag bjuder på baconinlindade dadlar med ett mellanlager av mögelost.

 • Sara S

  Mitt tips är att göra egen glögg, det är otroligt enkelt och även en mycket uppskattad gå-bort present i jule-tider. Det enda som behövs är en flaska vodka som du själv petar ner kryddor i och sedan går och vänder på i ett par veckor (om man har tid så är en månad ganska lagom, sedan kan du sila bort kryddorna och behålla även till nästa jul om den inte skulle gå åt). När den är klar så värmer du upp med rödvin och socker när du ska använda den, yteffektivt är det också 😉 Mina favoritkryddor att ha i är ingefära, kanel, kryddnejlika och pomerans.

  Mitt nuvarande make-up borstar börjar sjunga på sista versen, därför håller jag tummarna för detta set 🙂

 • Andrea

  Mitt bästa glöggmingeltips är helt klart att bjuda på en god physalismarmelad tillsammans med digestivekex och en jättegod hårdost från Urban Deli som heter Napoleon. Kan verkligen rekommenderas!

  Jag skulle vara i stort behov av nya sminkborstar då mina befintliga kommer från olika märken av den sämre kvalitén och har använts flitigt i ett par år. Det vore jättekul med nya fräscha borstar inför det nya året 🙂

  Mvh Andrea

 • Jeanette

  Hej!
  Mitt bästa tips är rödbets-och saffrans kaka med valnötter. receptet finns på ica och kakan är helt fantastisk! =)
  Nya sminkborstar behövs eftersom dom jag haft blandade med diverse smink under åren och trots idogt tvättande sett sina bästa dagar för några år sen. Sen är det ju alltid kul att bli lite glad på morgonen av att mötas av vackra borstar. =)

 • AnnaKaize

  Ha roligt! Ät pepparkakor like there’s no tomorrow (ha gärna en draperad klänning så syns inte mängden du proppat i dig). Bli inte för berusad och förklara chefen din kärlek, och om du ändå gör det så skämta bort det genom säga att det ju bara var en vadslagning o du förlorade 😉
  Jag behöver nya borstar för min äldsta från E Lauder är från 1987 (ja, jag är SÅ gammal) och min katt har antagligen blivit dement för hon slickar på varenda borste hon får tag på- ungefär som om de vore kattungar, och detta resulterar i tufsiga icke alltför hygieniska borstar.
  Nämnde ju min ålder tidigare, så egentligen hade väl en spackelspade varit allra bäst, men jag älskar makeup o sätter på ett full face även om jag bara ska till Coop o köpa kattsand. Brukar ibland komplettera med paljettbyxor och en rock som skulle göra Kylo Ren avundsjuk, för alltid retar det nån 😀

 • Elly

  Gör en egen glögg med svartvinbärssaft eller lättdryck. Tillsätt glöggkryddor. Smakar mycket bär och blir mindre sött. Man kan även tillsätta alkohol själv. Lite rom eller så.

  Jag vill vinna detta borst set. För att när jag sminkar mig blir det helt snett.

  Gamla borstar av låg kvalitet.
  Resultaterar i inget annat än förtret.

  Fläckig och ojämn finish på underlaget.
  Får mig att inte vilja gå ut överhuvudtaget.

  När jag tänker på köpa nya borstar
  gillar inte plånboken förslaget.

  Så kan man få chans till en vinst av detta slaget.
  Vore det jädrar anamma för jaget.

  Tack för att du finns borstar lottar ut.
  Nu hoppas jag få till det, hoppas en vinst ligger på lut.

 • elin brynte

  Alltså det kanske bara är jag men saffranskakor och glögg är sååååååå gott, man kan iallafall ge de en chans o provsmaka.

  jag skulle vilja vinna sminkborstarna för att mina borstar tappar alla strån o dem är sträva och väldigt obehagliga att använda mot huden.<3

 • Ingela

  Mycket glögg, gran, vänner och att faktiskt vara ute i god tid och se till att bjuda in. Vi har haft lite större glöggmingel några år och när man panikstädar och småsnäser åt varandra dagen innan över det idiotiska att hitta på något sådant- som om inte december är stressigt nog ändå- så har det ändå varit så värt i slutändan för det är så himla mysigt.

  Jag skulle vilja ge borstarna till min fjortonåriga bonusdotter! Nu är hon tretton och superintresserad av smink (kan mycket mer än mig) så kanske på tiden att hon får ersätta citygross sminkborstarna hon använt hittills.

 • Paola Allegrini

  Pepparkakor till glöggen är ett måste! Men för att göra det lite roligare brukar jag servera pepparkakor med olika pålägg! Här kommer några tips: grönmögelost, getost, messmör, färskost blandad med citronskal, mjukost, keso & banan, jordnötssmör, Nutella, smör & flingsalt. Det är en enkel grej men en garanterad succé. Pröva själv 🙂

  • Paola Allegrini

   Hoppsan! Jag glömde motiveringen!

   Pepparkakor till glöggen är ett måste! Men för att göra det lite roligare brukar jag servera pepparkakor med olika pålägg! Här kommer några tips: grönmögelost, getost, messmör, färskost blandad med citronskal, mjukost, keso & banan, jordnötssmör, Nutella, smör & flingsalt. Det är en enkel grej men en garanterad succé. Pröva själv 🙂

   På min egen önskelista står riktigt bra sminkborstar. De jag har nu (och har haft alldeles för länge) är av riktigt usel kvalitet, men jag är dålig på att unna mig … Antar att det knappast finns något bättre än Real Techniques, så jag skulle bli jätteglad om jag fick detta läckra set.

 • ia

  Brukar ta dadlar utan kärnor o linda in i beacon o steka så mums bitar . perfekt till glöggen. Mina gamla borstar är minst 15 år så nya behövs i mitt nya liv som börjar nu.

 • Alva

  Jag älskar real techniques borstar men har dock inte så många utav dem, så det hade varit underbart att få testa mer borstar från detta fantastiska märke!
  Mitt glöggmingeltips är Dufvenkrooks Chili och Chokladglögg, pepparkakor med mögelost, lussekatter och självklart Julmust för de som inte dricker glögg!

 • Anna

  Bästa glöggmingeltipset är Tända ljus! Gärna med juldofter! Även fint porslin och fina dukningar är viktiga för stämningen!!!

  Jag vill vinna nya borstar för jag helt ärligt sminkar mig och tvättar mina borstar så ofta så livslängden på dem är inte direkt lång…
  Och dessutom. Man kan aldrig få för mycket sminkborstar!

 • Carola

  blanda så det finns något för alla : frukt, små snittar både med och utan kött/fisk, choklad och självklart pepparkakor , gärna med ädelost för de som vill ha. Jag vill inte vinna borstarna till mig själv, utan till min dotter. hon önskar sig detta märke och jag har ingen möjlighet att köpa dem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.