Yoggi-frukost

I början på veckan fick vi frukost levererad till dörren. Det är Arla Yoggi som släppt en ny yoghurtserie som, Arla Yoggi fri, som är helt utan tillsatser. Produkterna innehåller endast yoghurt, frukt och naturligt socker.

Jag äter inte yoghurt alls pga alla tillsatser och socker men nu kan jag tänka mig att byta ut filen mot Arla Yoggi fri blåbär/banan (godast enligt mig och på andra plats kommer mango) då och då. Olivia älskar yoghurt och hennes favorit är hallon/guava.

3 Comments
  1. Det är bra att det kommer produkter utan tillsatser. Synd bara att det måste vara socker i allt som är tillsatsfritt. Men för barnen kan jag tänka mig testa dessa nyheter.

    Själv föredrar jag naturell yoghurt.

    Kram!

  2. Jag blev glad över att Yoggi fri faktiskt har mindre socker än vanlig fruktyoghurt. Bara 6%, vilket är 25% lägre än vanlig Yoggi.

    Activia som marknadsförs som så nyttig och bra för magen har t ex 13 g socker.

    /m

Skulle bli så glad för en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: