Ny butik

Urban Outfitters – butik i Stockholm

Urban Outfitters i Stockholm
Jag hade glömt bort att det var idag som Urban Outfitters öppnade sin butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Av en slump så gick jag förbi och fick titta två gånger innan jag fattade att det verkligen stod “Urban Outfitters” på skylten ovanför gamla biografen Röda Kvarn.

Lokalen är verkligen perfekt för UO:s stora sortiment av prylar, kläder och skor för både dam och herr. De har behållt en del av inredningen från biografen, bland annat balkongen. Omklädningsrummen (som man skymtar på bilden längst ner till höger) ser ut som fönster på Southfork-villan i Dallas.

Jag hittar alltid massor på UO och favoriterna efter mitt korta besök idag är en blus i tunnt material (som även fanns i orangerött och svart) och en söt jacka. Båda kommer från Sara Berman.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.