Ny butik,  Väskor

Ny butik i Stockholm: Rizzos herrbutik

Rizzo

Igår var jag på invigningen av Rizzos herrbutik som öppnat i Don Donnas gamla lokaler på Biblioteksgatan 9.

Detta är Rizzos första herrbutik och de riktar sig till den modemedvetna mannen och har ett stort sortiment av skor och accessoarer. På hyllorna står skor från märken som Rizzo, Paul Smith, Hugo Boss, J Lindeberg, Belstaff, Lacoste mfl. Alla killar som kan tänka sig bära en väska borde genast ta en titt, det finns flera snygga modeller.

“-Vi ser ett ökat intresse för mode bland män. Efterfrågan på både klassiska och trendiga skor med hög kvalitet har öka kraftigt under de senaste åren och antalet män i Rizzos kundklubb blir fler och fler. Nu utvecklar vi varumärket Rizzo och möter intresset genom att öppna en renodlad butik som är anpassad för den modemedvetna mannens behov och önskemål, säger Per Thelin, VD för Rizzo.”

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.