Shoppat,  Skor

Tidig julklapp

Stövlar från Marc by Marc Jacobs

Jag har drömt och trånat efter dessa fina stövlar ett bra tag nu och igår slog jag till. Jag kunde inte låta bli, de är ju så perfekta (till mig och en slaskig vinter). Tror jag tog det sista paret från C/O Stockholm, nu finns bara den kortare modellen kvar.

Idag ska jag spendera hela dagen på SIME och bland annat lyssna på superbloggare som Henrik Torstensson, Loic Lemeur och Nico Lumma. På lunchen ska jag spana in en pressvisning av Very Victoria Silvstedt och Kamelo. Uppdaterar med bilder och mer information under kvällen.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.