Mat och bak

Julkasse hos Linas matkasse


Har ni sett att Linas matkasse har en julkasse i år?

Det känns som den perfekta hjälpen i julstressen. Så fort jag såg det här så tipsade jag min svägerska och nu har vi bestämt att det får bli  julkassar till vårt firande där vi kan bli upp till 19 personer.

Det som ingår i kassen är:

Senapssill, Inlagd sill, Västerbottenssill*, Skagenfyllda ägghalvor med röd caviar*, Gubbröra*, Gravad lax, Kallrökt lax, Hovmästarsås, Knäckebröd, Grovt bröd och Kokt potatis*, Enrisrökt korv, Rödbetssallad med äpple*, Två sorters prinskorv*, Senapsgriljerad julskinka*, Västervikssenap, Janssons frestelse*, Julköttbullar*, Saffranbulgursallad med valnötter, fetaost och färska dadlar*, Italiensk aubergine- och mozzarellagratäng*, Småpotatis, Whiskeycheddar, Vesterhavsost, Ädelostkräm med Saint Agur*, Päron och Kex.

De med * är sånt man tillagar och förbereder själv. Visst låter det som ett väldigt bra julbord?

Kassen kostar 1499 kr och levereras i stora delar av Stockholm, Göteborg och Malmö. den 22 december.

Spana in julkassen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.