Mat och bak,  Mia testar

Testar Linas Flexitariankasse

Dags för en matkasse igen!

Efter mycket tjat från ringade säljare så gick jag till slut med på att testa Linas matkasse igen. Matkasse-företagen är vinnare i den här coronakrisen och går jämfört med många andra branscher väldigt bra just nu.

Det är nu 10 år sedan jag provade Linas Matkasse för första gången och då tycket jag mest man fick maträtter med bönor och linser som jag inte är så förtjust i. På den tiden kunde man inte heller byta rätter i sin kasse vilket man kan idag. Du kan också byta till en ny typ av matkasse från gång till gång.

Den här gången testar vi flexitariankassen och hittills har rätterna varit fantastiskt goda. Igår gjorde jag Kyckling med harissa, pistagenötssås och rostad palsternacka och idag Tandooristekt lax med äppelraita, pimientos de padrón och kardemummaris. 

Vi snöar lätt in på några få rätter som snurrar varje vecka och det är sällan vi provar något nytt. Men med en matkasse så får man in helt nya smaker, råvaror och rätter och helt plötsligt är det superkul att laga mat.

Kyckling med harissa, pistagenötssås och rostad palsternacka Linas matkasse

Tandooristekt lax med äppelraita, pimientos de padrón och kardemummaris

Nästa gång vill jag prova inspirationskassen som beskriv som “Restaurangkänsla i vardagen” – vem vill inte ha det?

Just nu kan du få 30% rabatt på dina två första matkassar med koden NYKUNDAPR20. Erbjudandet gäller endast nya kunder och fram till och med den 30 april 2020.

Har du någon matkasse just nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.