Jackor från Lindex
Mode

20% på alla damkläder på Lindex

Jackor från Lindex

Jag såg att Lindex har 20% rabatt* på alla damplagg från och med idag fram tills måndag.

Sist jag var i butik så sneglade jag lite på de här två jackorna. Älskar den vita skjortjackan som jag nu ser verkar vara slutsåld på nätet. I och med att det är oversized så kan man ha en stickad tröja under vilket alltid behövs så är på våren.

Kort parkas med huva tycker jag också är snyggt men hade kanske önskat lite vårigare färgar (finns bara i orangebrun och svart). Även den är ganska stor i storleken så man kan välja att bära lite varmare tröjor under.

Är du sugen på några av Lindex vårnyheter?

*Kampanjen gäller inte på underkläder, badkläder eller nattkläder. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.