Tävlingar

Tävling!


Nu var det alldeles för längesen jag hade en tävling här på bloggen.

De här snygga ögonskuggorna är nyheter från Make Up Store som kommer i vår.

Den mörka Moon Shadow ingår i kollektionen Mono och den grå Microshadow i Love. Båda är värda 320 kr.

Så här gör du för att tävla:

-Jag skulle vilja veta lite mer om mina läsare så skriv en kommentar där du kort berättar vem du är och hur du hittat hit. Har du läst min blogg länge eller är du en ny besökare?

Jag utser en vinnare den 1 mars.

Lycka till!

Följ min blogg med Bloglovin

Grattis till vinnaren Petra!

15 kommentarer

 • Majlinda

  Jag är en nyläsare och hittade dug via instagram jag såg på din profil bild och du verkade helt underbar hoppas jag vinner ögonskuggorna det hade gjort min dag massa kramar till dig ❤️❤️❤️ Ps. Ska forsätta läsa din blig defenetift

 • Petra

  Jag har hängt med rätt länge. Tror jag hamnade här i samband med att jag skulle för första gången beställa ngt fr nätet utomlands. Dessutom har vi barn som är född med typ 1v mellan varandra så just aspekten gravidmode, barnkläder osv kändes i fas med mig där. 🙂 Mvh Petra

 • Vilje

  Jag har läst din blogg i ett par år nu. Har helt ärligt ingen som helst aning om hur jag hittade hit, men jag stannade kvar för att jag gillar blandningen. Lite av varje och lite vuxnare än vissa andra bloggar. Det tackar en 40+are för. 😀

 • Jessica S

  Jag är en glad mogen “tjej” på 43 jordsnurr Vet i tusan hur jag hittade till din blogg, men vi träffades nog på ett event. Sedan kollade jag upp din blogg och sen försöker jag läsa inne hos dig då och då. Hinner inte läsa bloggar så mycket längre men lite då och då blir det. Tycker om ditt raka sätt, din ödmjukhet och att du har fötterna på jorden! Fortsätt så! Kram!

 • Ulrika

  Hej!
  Jag har läst din blogg hur många år som helst. Älskar den! Det är ju här jag får tips om alla grymma utförsäljningar man kan springa på.
  Ha en underbar dag

 • Kristina

  Jag är en galen kvinna som tävlar för att vinna.
  Googlade efter tävlingar. Din blogg är en frestelse
  jag enkelt föll för.

 • Pia

  Jag hittade dig nyligen och blev helt uppslukat av din blogg 🙂
  Jag gillar läsa om nya produkter och allt kul som händer i världen.
  Hoppas på turen : p

 • Gunilla.M.B

  Jag är ny här – och hittade dig på Tävlingsguiden – vore kul att vinna ögonskugga till min dotter !
  Min dotter kanske också hittar dig !

 • Amanda

  Jag heter amanda är 19 år och bor i täby. Studerar till lärare och har sambo. Har tittat på din blogg i något år och älskar alla tipsen!

 • Anette

  Hej. Hittade hit när jag letade tävlingar på nätetTittat runt lite när jag är här och måste säga att du har en bra blogg så nu måste jag titta in här dagligenvem jag är? Hm, en 50årig “tjej” som älskar smink och tävlingar men som aldrig vinnerKram Anette

 • Jerry

  Hittade dig genom tips av vänner. Jag är en it-konsult och som normalt inte kollar och följer många bloggar men nu har du fått en ny anhängare 🙂

 • Ajla

  Har hängt med på bloggen i ungefär ett år. Anledningen är blandningen mellan modetips och inblick i ditt personliga liv. Är en “sucker” för bloggare som lyckas kombinera både personligt och proffsigt och det var nog så jag hittade hit (minns inte exakt hur dock, det var ett tag sen!). Själv är jag en glad tjej som pluggar på universitet, är kär och gillar powerwalks, haha!

 • SANDRA

  Jag läser den då och då för att få inspiration för vardagen som för mig just nu är ganska tråkig på kvällarna. Jobbar som simfröken så jag får inte chansen så ofta att piffa upp mig. 🙂

 • My

  Är en glad tjej på 24 år, läser bloggen för att jag gillar att få inspiration och jag älskar allt med shopping till skönhet. Jag jobbar som säljare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.