Inredning

Följ vår utbyggnad av huset

Renovering av hus

Du som följer mig på Instagram (@miashopping) vet att vi håller på att bygga ut vårt hus. Det ska vara klart i mitten på augusti och just nu känns det som att det är möjligt. Allt har hittills flutit på bra och efter påsk ska de börja med stommen.

Att börja riva i ett 20-talshus känns lite osäkert. Du vet aldrig vad som finns där bakom fasaden trots noggrann besiktning vid köp.

Om du är sugen på att följa hur det går så har jag skapat ett album på StyleRoom där jag uppdaterar med bilder. Där finns också ritningar på hur huset ska se ut när allt är klart. Jag tänkte lämna själva utbyggnaden utanför MiaShopping men däremot visa upp lite mer av inredningen till kök och badrum.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.