MiaShopping,  Teknik

Interjuvad i Better Bloggers podcast

betterbloggers

Jag har blivit intervjuad i Better Bloggers podcast! Otroligt smickrande och kul att få sitta och prata bloggar och affiliatemarknadsföring med Linda. Självklart är det lite jobbigt att höra sin egen röst så här och likaså alla öh, precis, ja som jag tycks upprepa i var och varannan mening (och alla engelska uttryck!?). Sen lyckas jag avsluta med av storleken inte har någon betydelse också 🙂

Men jag hoppas ni ska gilla det och få lite tips på hur ni kan tjäna några extra slantar via bloggen. Tänk att jag bloggat 10 år – det är nu jag verkligen kan kallas bloggveteran.

Om du bloggar måste du så klart bli medlem på Better Blogger som är Sveriges första yrkesnätverk för bloggar. Här får du massor med bra tips på allt från annonsering, sociala medier, fotografering och WordPress.

Sen måste jag passa på att tipsa om andra personer Linda pratat med i sin podcast Bloggbusiness:

  • Johanna Strömberg på Prat PR – intressant att höra hur de jobbar med bloggare och tänker kring det.
  • Sara Rönne – vilken driven och duktig tjej. Här får du handfasta tips på hur du kan tjäna pengar på din blogg.
  • Anna Lissjanis – min syster och hennes framgångsaga med sin träningsblogg.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.