Mat och bak

Produktnyheter från Zeta

image

image

image

Pastapesto är väldigt poppis här hemma. Olivia skulle kunna äta det varje dag om hon fick välja.

Med nyheten Pesto ala Genovese så blir det enklare att ringla på peston på pastan (eller varför inte pizzan?). Det är en klämflaska där du får lagom mängd på en gång. Jag ser framför mig att det blir mindre kladd med den här flaskan istället för glasburkarna som vi vanligtvis köper.

Samtidigt lanserar Zeta hårdosten Grana Padano D.O.P i den smarta förpackningen där det ingår ett roterande rivjärn. Ost i alla former går alltid hem hos mig och den här förpackningen är ju jättesmart.

Jag inser nu att det blir väldigt mycket mat i min blogg. När jag inte längre shoppar kläder eller tar några dagens outfit så äter jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.