TV & Film

Unbreakable Kimmy Schmidt

Som vanligt bjuder Netflix in till trevliga event – den här gången utan barn med fokus egentid. Vi fick se två avsnitt av den nya serien Unbreakable Kimmy Schmidt. Trevligt sällskap hade jag också i Teresa, Rose-Marie (Bambi) och Linda (Matstugan).

2015-03-19-18.00.52

Det bjöds först på godsaker som dessa söta cupcakes.

2015-03-19-18.05.14

Jag hittade en hashtag och tog en #baby framför magen 🙂

2015-03-19-18.11.07

En speciell Unbreakable-cocktail har skapats inför lanseringen av serien och den var otroligt syrlig och god (såklart utan vaniljvodka för min del). Matstugan har skrivit en mer utförligt recept här.

2015-03-19-18.46.10

Vi mumsade miniburgare där den med fisk var min favorit.

2015-03-19-19.41.03

Det finns 13 avsnitt (på ca 23 minuter styck) och jag har redan sett 7. Vanligtvis ser jag Netflix-serier tillsammans med min sambo men den här tror jag mer passar en kvinnlig publik.

En smått hysterisk komedi som handlar om Kimmy som varit inlåst i en bunker i 15 år pga en sektledare. När hon kommer ut (vid 29 års ålder) flyttar hon till New York för att starta ett nytt liv och glömma sitt förflutna. Sen får man följa Kimmy när hon skaffar jobb, går på date, börjar plugga mm. Allt utan att hon ska avslöja att hon är en av kvinnorna som varit inlåsta.

Serien är väldigt lättsam och rolig och jag tycker verkligen du ska se den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.