Svartsjön
TV & Film

Tips på tv-serier inför helgen

Tv-serien Svartsjön

En fördel med hösten och mörkret är att man kan mysa ner sig i soffan och kolla serier. Här kommer några tips på tv-serier jag gillar just nu.

Svartsjön
Igår började det nordiska skräckdramat Svartsjö. Det utspelar sig på skidanläggning som varit stängd i 20 år på grund av ett mord. Jag var ensam hemma (förutom sovande barn) igår och vet inte om jag kommer våga fortsätta titta på den själv för det var riktigt obehaglig och läskig stämning.

Serien är inspelad i Borgafjäll (ganska nära från Jorm där jag är uppväxt om man tar skotern på vintern) där jag varit en del och åkt skidor samt bott på hotellet. Det blir lite speciellt när man känner igen miljöerna – som är otroligt vackra.

Går att se på TV3 och Viaplay

Divorce
Tragikomisk serie där Sarah Jessica Parker spelar en mamma som efter 10-års äktenskap börjar fundera om hon valt rätt i livet. Det har bara visats två avsnitt men än så länge känns det som en serie jag kommer fortsätta följa.

Går att se på HBO Nordic

The Affair
Ni som missat The Affair som tidigare bara fanns på HBO Nordic måste passa på att se den nu när den lanserats på Netflix. Spännande och lite annorlunda sätt att skildra två personers syn på en kärleksaffär.

Går att se på Netflix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.