Barn

Vecka 35 och drömmen om att springa

MjAxMy0wYjg4MjQ4YzY2YWZjNDZl

85,7% av graviditeten är avklarad och nu är det “bara” 40 dagar kvar till BF.

Igår natt drömde jag att jag kunde springa. Mitt kropp var lätt och jag nästan flög fram. Vilken härlig känsla!

Det där men att jag inte längre kan springa eller skynda mig är något vi får erfara varje morgon när barnen ska till förskola och skola. Olivia ser att bussen står inne och börjar springa samtidigt som hon ropar – Vi hinner mamma! Oftast hinner vi för Olivia står och väntar vid ingången till bussen men det är svårare att stoppa ett pendeltåg…

Det är tråkigt att inte orka gå överallt längre. Om jag går för mycket får jag sota för det efter en stund då foglossning gör sig påmind. Jag har aldrig tidigare haft det och nu förstår jag verkligen alla stackars gravidon som plågas av detta. Men eftersom jag vet att det är under en begränsad tid så får man försöka bita ihop. Det finns ju så många som går med värk av värre slag dag ut och dag in och aldrig kan bli av med det så det känns orättvist att gnälla.

Om jag orkar ta mig fram och tillbaka till jobbet så är planen att jobba till den 17 april. Jag har massor kvar att göra på jobbet och hoppas jag hinner bocka av allt innan det är dags för föräldrarledighet igen.

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.