Träning

Hemmaträning

abilica

Jag kommer oftast bara iväg till gymmet en gång i veckan då det är Strong mama på Sats här i Sollentuna.

I stället blir det mycket hemmaträning med hantlar, gummiband, foamroll, hopprep och nu också en kettlebell på 8 kg. För att motivera och försäkra mig om att jag gör övningar rätt så använder jag mig av appar och youtube.

Just nu provar jag Abilicas app (det är där de snygga färgglada hantlarna kommer ifrån) för att lära mig mer om kettlebell som jag inte använt tidigare.

Här är länkar till de 10-minutersövningar från youtube som jag oftast kör. Börjar man söka så finns det massor så det är bara att leta upp sina favoriter (både när det kommer till övningar och instruktörer) och köra igång.

Armar

Rumpa

När det kommer till mage så använder jag mig av appen Mammamage och gör plankan. Vanliga situps väntar jag med i ett tag till för jag är inte helt säker på att magplattorna har hittat tillbaka riktigt än.

Sen försöker jag gå minst en timme varje dag men det blir det automatiskt när man har en liten kille som sover allra bäst i vagnen. Vi har ett mycket fint nybyggt utegym här i Sollentuna som jag ska presentera lite närmare en annan gång. Förra veckan var jag där tre gånger i samband med mina barnvagnspromenader.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.