Träning

Vårruset – första loppet på 5 år

Vårruset i Stockholm!

Igår sprang, joggade eller lunkade 9500 tjejer runt den gröna banan på 5 km vid Stora Skuggan. Det var perfekt väder och stämningen var på topp!

Jag har inte sprungit något lopp sedan 2012 då det blev Jorm Runt, Bellmans stafetten,  och Midnattsloppet. Två graviditeter har gjort att tävlingar inte funnits på kartan. Formen finns forfarande inte riktigt där men det går framåt och det känns roligt att springa igen.

Anna och jag är peppade inför start. Vi sprang för PicaDeli – som också var en av sponsorerna till Vårruset.

Vi startade i grupp två och den första kilometern var det nästan omöjligt att springa i det tempot som önskades. Men eftersom mitt mål med tävlingen var att ha kul så brydde jag mig inte alls om tiden men försökte öka tempot lite när det släppte efter 1 km.

Två nöjda tjejer som precis kommit i mål. Jag kan erkänna att vi båda blev lite sugna på att springa fler lopp i år – vi får se om det blir så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.