Ny butik,  Tävlingar

Pandora öppnar butik i Täby Centrum & du kan vinna ett smycke!

PANDORA_Täby_opening-(2)

På torsdag öppnar smyckesmärket Pandora en ny koncept-butik i Täby Centrum. För att fira kommer de ha tävlingar och förmånliga erbjudanden. Är du en av de första 100 kunderna som handlar har du möjligheten att bli en av 10 lyckliga vinnare som får en guldcharm! Butiken ligger på plan 1.
Jag firar butiksöppningen här på MiaShopping också genom att låta någon av er vinna det här fina armbandet från Pandoras Essence-kollektion. Ett silverarmband med en syntetisk rubin som står för passion. Värdet på armbandet är 780 kronor.
Styling_passion_CMYK
För att tävla behöver du bara lämna en kommentar där du skriver vilken charm du skulle vilja ha på ett armband.
Jag drar en vinnare på söndag (11 maj).
Lycka till!
Grattis till vinnaren LindaD!

16 kommentarer

 • Sandra

  Om jag skulle vinna det fina armbandet väljer jag att pryda det med charm “Grodprinsen”, för att påminna mig om min underbara sambo och son!

 • gabriella normark

  Hope eller wisdome önskar jag ha…mitt liv har ständigt satts på prov..det största är att få ett handikappat barn…de sägs att gud bara ger dessa barn till speciella människor:) så är det nog

 • Bea

  Hej, om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha Happy Annerversery charm och bära det som en påminnelse för att jag tagit mig ur förlossningsdepressionen och börjat forma mitt liv igen. Bara det att fira att jag har min son och att vi har vårt liv tillsammans med sambon!

 • Malin

  Jag hade valt “health” – när man har hälsan så önskar man många olika saker, men när man inte har hälsan så önskar man bara en sak – att återfå hälsan.

 • LindaD

  Å jag har alltid drömt om att få äga ett Pandora armband, så nu hoppas jag att turen faller på mig 🙂

  Jag skulle välja “happines”. För att ett citat ur “sex and the city” filmen följer mig genom livet.. Det lyder …
  “i’m happy everyday, not all the time, but every day”
  Livet är upp och ner. Å med en skulle jag bli påmind om att jag alltid någon tid varje dag är lycklig .

 • Annette

  Energi!!!! Det behövs mycket av det i mitt liv. Behöver dela med mig av min egen, både i jobb och privatliv. Skulle behöva en rejäl påfyllning, min egen är på väg att sina.

 • Liie

  Jag gillar den svarta Strength från Essence-kollektionen, embrace your inner force, det är något jag kan behöva påminnas om ibland.

 • Sandra P.

  Jag skulle gärna vilja vinna Examensmössa charm för min vän som ska fira studentfest snart. Stort grattis, Natalie!!! Alternativt giller hon säkert också Handväska med rosett charm – perfekt för en handväska galen tjej 🙂

 • Joanna

  Jag skulle gärna vilja ha glas 947 på mitt armband eftersom att jag älskar blommor men den här berlocken är inte för skrikig utan sätter bara lite färg på armbandet och passar samtidigt till det mesta.

 • Cecilia

  Faith väljer jag till “mitt” armband, en påminnelse till mig själv att inte tappa hoppet och att fortsätta tro att allting löser sig till det bästa, förr eller senare!

 • Gucci Outlet

  What’s the most recent bachelorette clothing style with this periodBrand new Bachelorette Ali Fedotowsky’s clothing understands exactly what functions as well as stays by using it. As well as exactly what functions? Tunics as well as coverups.Through the woman’s Alice + Olivia tunic tunics in order to the woman’s Soshanna seaside coverups,Authentic Louis Vuitton Outlet, Fedotowsky has dropped deeply in love with the woman’s custom loot.She’s not really alone. The woman’s style enthusiasts tend t

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.