13 kommentarer

 • amelie

  Min mamma är bäst eftersom hon alltid hjälper mig hitta det positiva i saker som händer, när jag själv tycker att det är svårt..
  Vill gärna vinna detta eftersom jag varit nyfiken på att testa Eucerins nya produkter!

 • Susanne

  Min mamma är bäst för….

  När jag behövt henne har hon funnits där,
  men ofta önskar jag hon vore här!

  Hon går till jobbet fast hon nu är pensionär,
  önskar hon istället kunde ta det lugnare,
  och ta vara på tiden nu och här!

 • Elisabet

  Min mamma har alltid varit ung och fnissig, nästan lite barnslig, i sinnet, med ett mod att visa det. Min mamma visade mig att det är insidan som räknas, det spelar ingen roll hur gammal man är utanpå. Innan hon somnade in för gott, skojade vi och jag frågade hur gammal hon trodde sig vara…18 år, svarade hon, och vi skrattade gott. Hon var då 81 år och hjärtat var slut. Men hennes inre var fortfarande den lilla jäntan, med mycket humor. Utsidan är bara det man ser. Insidan är vad som räknas. Ha roligt!
  Det fick hon mig att förstå, därför var -och är- hon den bästa.

 • Izabell

  Min mamma är bäst för att hon finns där när man behöver henne! Hon är inte perfekt men är väldigt ödmjuk, detta gör att det är omöjligt att inte älska henne!:-)

  Kraam Izabell

 • emelie

  mamma är bäst för att hon är så fruktansvärt snäll! hon ställer alltid upp och gör sitt yttersta för att man ska ha det bra. trotts att hon har fem ungar att ta han om så känner man aldrig att hon inte har tid. hon är omtänksam och hjälper alltid andra så mycket som hon kan. hon bakar, städar, tvättar, fixar i trädgården, skjutsar på träningar, är på möten (och allt annat som har med skola och liknande att göra) jag har aldrig behövt uppleva att sakna min mamma på någon tillställning, hon har alltid funnits där. hon är min idol för den hon är och jag önskar att jag blir som henne när jag själv blir mamma.

 • jeanette lexonius

  Min mamma är bäst för hon ringer alltid till mig och frågar hur jag mår när jag mår som sämst efter jobbet , jag blir glad över att höra hennes röst vi gläds åt varandra . Min mamma lyssnar på mig och jag lyssnar på henne när vi har det svårast i våran tillvaro. Jag ser upp till min mamma hon är en bra förebild , vi skrattar och pratar om allt och ingeting en mor och dotter relation ska vara på det viset tycker jag. Hon ställer upp när jag behöver det föe så ska en mamma vara. Och när jagvar yngre ställde hon altid upp för mig och mina barn jag var ensam stående mamma på 22 år med två små barn en liten pojke och liten flicka.Min mamma var en riktig mormor som ställde upp när man behövde henne som mest . Och jag ställde upp för henne. Det är så det ska vara mellan en mor och dotter.

 • Katarina K

  Jag älskar min mamma. Hon är inte bara min mamma och bästa vän, hon är för mig en superhjälte. Superhjälte för att hon uppfostrat mig till den jag är idag, superhjälte för alla de små vardagssysslor och tristesser en mamma måste stå ut med. För att hon gett mig en fantastisk uppväxt som barn och låtit mig ha min fantasivärld, stöttat mig och lekt med mig. För att hon guidat mig genom snåriga tonårsår; varit där och tröstat när jag haft problem med killar, bäddat ner mig när jag skamsen som tonåring kommit hem från fester på tok för full. Hon har aldrig dömt mig. Hon har helt enkelt alltid varit där för mig, som min bästa vän och hjälte.

  Hon är också en hjälte för att hon nu vid rånet vid Stockholm Auktionsverk hjälpte och skyddade de många kunder som var inne i butiken. Hon jobbar där själv, och när rånarna kom in och slog sönder glasdiskarna i jakt på guld och klockor, samlade hon iskallt och lungt ihop alla besökare och fick alla att lägga sig ner på marken medan rånarna härjade.

  Jag beundrar henne så mycket, och att vinna kittet ifrån Eucerin vore en fantastisk vardagslyx henne att koppla av med och unna sig något gott. Jag önskar alla mammor där ute en glad mors-dag!

 • Sandra Larsson

  Med stor omsorg och hjärtlig omtanke om sin dotter som sin filosofi har uppväxten med min mamma varit ren magi.
  Att nu som vuxen få visa sin tacksamhet med detta underbara EUCERIN-kit hade varit en riktig hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.