Skor

Snygga höstskor hos Mexx

Från och med juli 2011 man köpa Mexx skor i utvalda butiker. Det är den svenska, Göteborgsbaserade designbyrån Yoko International som har designansvaret för Mexx skolinje. De har en lång erfarenhet av skodesign och har tidigare designat skor åt såväl Tommy Hilfiger som Marc O´Polo. Skolinjen kommer följa Mexx vision av ”Metropolitan Casual Lifestyle” och erbjuda konsumenterna trendiga skor av hög kvalitet.

Mexx skor kommer att, precis som klädlinjerna, ligga på en mellanprisnivå och tillverkningen sker till största del i Portugal men även i Kina och Indien. Till en början kommer Mexx erbjuda skor till dam och herr och så småningom även till barn.

Jag hittade många fina skor både för herr och dam. Speciellt gillade jag de färgade sulorna som de flesta modeller hade. En enkel detalj som gör så mycket.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.