Utförsäljning

Mail från glad utförsäljningsshoppare

Tack Lene, sånt här gör mig glad!

“Hej. Vill bara maila och tacka för i morse var jag på Ceannis utförsäljning och handlade 3 snygga väskor.
Det hade aldrig hänt om jag inte hade kollat på din blogg!
Då hade jag ju inte vetat om utförsäljningen…
Bra blogg med många tips.
Tack tack tack tack!
Lene”

3 kommentarer

 • sanna

  Vad roligt! Av dålig erfarenhet brukar jag inte gå på utförsäljningar. Pga stök, priserna är inte mycket lägre än vanligt, utbud etc. Men det kanske är bättre nu och olika på olika utförsäljningar iofs?

 • Maria

  Apropå det här med bra och dåliga utförsäljningar tycker jag att det vore en lysande idé om det gick att lägga in någon form av kommentar till utförsäljningar i din kalender. Idag var jag tex vid lunch på utförsäljningen av Sophie by Sophie och kunde konstatera att där fanns inte mycket att köpa. Tänk vad bra om jag då kunde kommentera det och bespara någon annan besväret att ta sig dit!

  • MiaShopping

   Maria: Ja, det vore ju toppen! Jag använder mig av Google Calender och jag tror inte det finns något sådan funktion där ännu tyvärr. Men jag ska undersöka saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.