Tävlingar

Tävling: Vinn glasögonbågar från Synoptik samarbete med Gina Tricot

Nu i dagarna lanseras en sprillans ny glasögonkollektion hos Synoptik i samarbete med Gina Tricot. Totalt är det 11 bågar i olika färger och modeller som kommer ut i butikerna.

På YouTube-filmen nedan hittar du Synoptiks lookbook. För att vara med och tävla vill jag att du i en kommentar till detta blogginlägg talar om vilken av bågarna i klippet som är din favorit och varför.

I vinsten ingår valfri båge från den nya kollektionen med Gina Tricot till ett värde av 998 kr, glas till ett värde av 800 kr samt rådgivning av en glasögonstylist. Kostnad för synundersökning tillkommer.

Tävlingen pågår till den 31 oktober.

Lycka till!

27 kommentarer

 • Jane Olsson

  Wow!! Många fina bågar! Bland annat de här fastnade jag extra för:

  Sharon (båge nr 1 i filmklippet) Det hade varit trevligt att ha några glasögon att variera mellan.
  Grace (båge nr 2 i filmklippet, “transparenta”) Samma motivering som för Sharon-bågarna; det hade varit trevligt att ha en båge att variera med. Samt att de här två bågarna (Sharon och Grace) var väl rätt snarlika om jag inte minns fel och jag tror de båda hade passat till mitt ansikte.
  Jane (nr 3 i filmklippet) De heter ju detsamma som jag – behöver jag säga mer?! 🙂

 • Anna

  Kul samarbete!

  Jag fastnade direkt för “Grace”, både svarta och transparanta bågen var fina men måste jag välja blir det den transparanta. Varför just denna; en perfekt “mammaledighetsbåge” som man kan poppa till sig lite med i parken. Något som jag letat efter men inte hittat…

 • Martina

  Min favorit är Doris med svarta bågar. Jag tycker bågarna är häftiga och skulle ge mitt ansikte en ny karaktär. Mina som jag har nu är både snea och omoderna, så det skulle vara super att få ett par nya.

 • Jossan Brandt

  Gud vilken rolig tävling Mia! 😀

  Jag fastnade för Doris, riktigt fina glasögon i riktigt fin färg (de rosa så klart). Jag skulle vilja ha ett par till att variera med de jag har nu, för att kunna piffa till klädseln någon dag. Jag tycker att det är sjukt snyggt med någon fin färg på bågarna. Jag gillar när glasögonen har olika modeller och färger. Mycket fina nya bågar, vill jag säga 🙂

 • kristina

  Åh jag vill vinna detta så himla mycket. Jag fyller år den 19 november och det skulle bli en superbra present åt mig. Jag har ett par glasögon som är svart. Så jag skulle gärna vilja ha lite förändring med lit mer färg. För ett par glasögon med färg kan ju förändra ens hela ansikte. Det känns som att jag behöver en förändring till en ny hårklippning som jag ska göra snart.

  skulle gärna vilja ha glasögonen som heter Doris, för det heter min systerdotter. Skulle vilja ha dem i rosa. För rosa är min favoritfärg.
  En annan som jag gillade var Kim1 Svart med mönster på bågarna. Jag fastnade för mönstret. Det var läckert. Det skulle nog se snyggt ut på mig.

 • Sara

  Ursvår tävling!
  Bågarna var superfina så jag får utgå från mig själv. Är inne på att köpa nya bågar då det var 18 år sedan sist (och de gamla funkar inte längre även om de snart har gått runt ett varv modemässigt:).
  Så favoriter:
  Kim 2 – Lite maskulin fast ändå kvinlig, elegant fast inte tråkig, fina färger= måste provas!

  Ginger- Ingefära, en höjdare på att göra te på i förkylningstider, och det är då jag mest bär glasögon. För även tankarna till en glamorös skådis= välgörande, karaktärsfull och cool.

 • Tiara

  Åh, jag tyckte om flera av bågarna…
  så rätt i tiden.

  Men jag fastnade mest för Sharon.
  Bågen är både trendig utstickande
  men samtidigt, vilket jag gillar så
  är den ganska neutral.

  Har haft mina bågar nu i många år
  dom har absolut ingen trendfaktor
  längre och har inte haft det på
  många år.

  Så jag skulle definitivt bli lycklig
  om jag fick bära ett par bågar
  ifrån Synoptic – Gina Tricot på
  min näsa!

 • Helena

  Sharon är min båge, min tjej.
  Tycker om att hon är diskret och håller hög trendfaktor på samma gång som hon inte tar för stor plats i mitt ansikte. Hon tillför något utan att stjäla av mina drag. Lätt pilot-tjej, lätt min tjej! /Hällen

 • Marikka

  Mycket snyggt. Jag fastnade främst för pilotmodellerna, kanske pga av att jag suttit sänder mina glasögon med pilotbågar som jag älskade.
  Grace var min absoluta favorit, men även Sharon var riktig snygg.

 • hallinbloggar

  Jag önskar mig Sharon jag.
  Men alla dessa bågar är snyggare än de jag har idag. Jag lovar! Använder endagslinser men skulle gärna vilja ha pilotisarna som “pricken över i:et” till en i övrigt cool outfit!

 • Linda

  Skulle gärna hotta upp mitt ansikte med ett par transparenta Grace. De känns lagom poppiga eftersom de är pilotmodell men ändå genomskinliga. Passar även till allt i garderoben just tack vare detta!

 • Therese

  Hej!
  Är intresserad av “KIM 2”, med röda och turkosa detaljer.
  De speglar min personlighet helt rätt. Jag kan stolt visa upp dem, och säga “ja, dessa är från synoptik, i samarbete med Gina Tricot, kan du fatta att skitsnygga bågar äntligen finns? Bågar som äntligen speglar en persons personlighet?!”.

  Att jag sedan är mamma sedan den 10/3 2010 och får lägsta mammapenningen, gör det hela mycket viktigare. Idag går jag med fel styrka i mina glasögon, och min sons vackra ansikte, vill jag se klart och tydligt. Idag ligger inte ens ekonomin till ett par glasögon, min son går före mig och min man. Därav är glasögonen, en väldigt tacksam, fin och otroligt generös vinst som skulle uppskattas av fler än bara en familj på 3!

  Mvh
  Therese, förstagångs-mamma

 • Anna Loverus

  Varför tog det så lång tid innan glasögon blev snygga? Alla stackars glasögonormar hade ju kunnat besparas mycket lidande om de fick gå runt i ett par fräcka brillor!

  Själv drömmer jag om ett par leopardfärgade Doris eller kanske en snygg pilotbåge. Eftersom stil och bra syn inte längre behöver vara oförenligt.

  Personligen har jag aldrig vågat gå till optikern och kolla min syn. Det riskerar att bli dyrt. Men det kanske är dags nu, när det finns så fantastiskt snygga bågar att välja bland…

 • Linda Sundström

  Grace är karismatisk och hon tog mig med storm,
  Jag föll som en fura och visst smickrar hon min ansiktsform?
  Andra ser kanske bara hennes plastiga yta,
  men jag ser en båge till vilken jag genast vill byta!

 • Cecilia Danebäck

  Jag blev genast förälskad i glasögonbågen “Kim 2”. Formen på bågen var fin och färgerna helt fantastiska, speciellt den röda bågen. Dock var det blommorna på sidan av bågen som verkligen fick mig på fall. Fantastiskt!!!

 • Ida

  Jag gillar Sharon bäst. Jag behöver egentligen glasögon men trots flera försök så känner jag mig aldrig hemma i de par jag provt. Som nybliven lärare blir det mångat timmar rättning och nu känner jag verkligen att jag skulle behöva försöka igen. Sharon skulle kunna förena funktion och utsende för mig

 • Camilla Nilsson

  Rita fastnade jag för. Har haft rätt herriga bågar nu sista året så det hade varit roligt att förändra med lite mer kvinnlighet. Dom ser runda och härliga ut, precis som vi kvinnor är 🙂

 • Anna

  Åh, jag behöver desperat ett par nya, och de bruna Jane ser ju ut precis så som jag vill ha dem! …. eller bruna Doris. Jane eller Doris – hmmmm, Doris eller Jane?!!? Brunmelerade iallafall, det vet jag! Jane tror jag nog. Ja, Jane blir det nog.

 • Kameliadamen

  Kim 1 är bågen jag tycker passar mitt ansikte bäst. Jag har knappt ledsyn och har inte haft råd att köpa glasögon, så hoppas att fru fortuna skiner på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.