Tidig julklapp

Stövlar från Marc by Marc Jacobs

Jag har drömt och trånat efter dessa fina stövlar ett bra tag nu och igår slog jag till. Jag kunde inte låta bli, de är ju så perfekta (till mig och en slaskig vinter). Tror jag tog det sista paret från C/O Stockholm, nu finns bara den kortare modellen kvar.

Idag ska jag spendera hela dagen på SIME och bland annat lyssna på superbloggare som Henrik Torstensson, Loic Lemeur och Nico Lumma. På lunchen ska jag spana in en pressvisning av Very Victoria Silvstedt och Kamelo. Uppdaterar med bilder och mer information under kvällen.

10 Comments
  1. WHY? var min security code till denna kommentar. Why why var det inte jag som fick knipa det sista paret från co stockholm?? Du har säkert 39 också va? Nä men grattis får man säga! Jag är inte aaaalls avundsjuk.

  2. Nej, jag har 37,5 och är inte alls säker på att det var de sista paret. Men det stod bara den korta modellen kvar på hyllan när jag kom dit. Ring och be jultomten plocka undan ett par till dig 🙂

Skulle bli så glad för en kommentar!

%d bloggare gillar detta: