Mat och bak

Kaffe och choklad

Igår jobbade jag hemma halva dagen och då passade jag på att testa kapselkaffet från L’OR Espresso (via Buzzador). Jag har fått hem smakerna Profondo och Ristretto och min favorit är helt klart Profondo. Kan det vara för att det finns en liten smak av lakris i just den?

Till kaffet behöver man ju något gott och i senaste lådan från Testagrams fick jag den här galet goda choklande L’atelier – Nestlé Premium Choklad. Varje bit innehåller förutom choklad mandlar, hasselnötter och torkade tranbär. Jag är helt såld på den här!

Förutom att de här produkterna passar så bra ihop så samarbetar de båda med UTZ så att både kaffe- och chokladbönorna odlas, skördas och behandlas på bästa sätt för både människor och miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.