Dagen i bilder,  Resor

Stranden S’Amarador

S'Amarador

strandbild

strand_ella

hamnen

mia med vin

melon

sallad

Ella och Olivia

hjalmar

dagens

Dagarna rullar på och igår hade vi en toppendag som började på stranden S’Amarador. Det finns mest små vikar med badstränder här runt Cala d’Or där man trängs som packade sillar. Så vi åkte en bit bort och var dessutom på plats redan kl 10. Vi kunde då välja en plats på ena sidan av stranden där det var bitvis skugga av klippväggen och träd. Perfekt plats för Ella att sitta och leka. Hon ser inte så glad ut på bilden men hon trivdes verkligen med att gräva och leka vid strandkanten.

Olivia drog på sig cyklopen och tittade på fiskar och som vanligt är hon mer under än över vattnet. Stranden ligger i en nationalpark med kortare vandringsleder i närheten. Om man blir hungrig finns det en strandbar med mat och dryck. Hit kommer vi åka tillbaka!

Vid 13 åkte vi hem igen och tog ett dopp i poolen innan vi åkte ner till hamnen för att äta middag. Hjalmar hittade en öronsnäcka 😉 och vi blev serverade goda rätter på Aquarius.

Idag har det varit lite svalare (28 grader) här så vi passade på att åka på marknad i Santanyi – mer om det imorgon.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.