Skönhet

Sommarnaglar hos Fridas

naglar_3 mala_nagellack manga_nagellack lacksoffor_fridas

fridas_2

fridas

naglar

Jag fixar aldrig mina naglar på salong. För säkert 15 år sedan testade jag nagelförläning men insåg snabbt att det är inget för mig. Jag gillar naturliga naglar som är relativt korta och lackade i någon kul färg.

Men efter ha träffat min kusin som hade knalligt oranga naglar gjorda med gel-lack (så snygga!) så bestämde jag mig för att boka en tid. Valet föll på Fridas som jag hört så mycket gott om och som jag stött på tidigare bland annat på Daisy Beauty Expo.

Gel-lack är en blandning mellan gel och lack där man härdar lacket under en LED-lampa och det bästa av allt är att lacket håller sig snyggt i 2-4 veckor.

Jag valde också en knallig färg men rosa istället. På bilderna ser den väldigt ljusrosa ut men i verkligheten är de neonrosa.

Nu har jag och mina naglar fått en fin sommarpresent som förhoppningsvis håller i minst 2 veckor.

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.