Skönhet

Hud & kosmetik mässan

Imorse var jag på plats på Hud & Kosmetik mässan i Kista. Här bjöds det på en god frukost och vi fick en välkomnande presentation av Annica Joensuu som är ordförande i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR). Mässan firade 20 år och den växer från år till år.

Det fanns många spännande skönhetsmärken på plats och jag lovar visa upp en massa nyheter framöver.

Jag fick en avslappnande ansiktsbehandling hos Gilda Cosmetic med deras nyhet Hydra Performance Mask

Den ger ökad fukthalt, spänst, lyster och en jämn hudton. Den ska verka i 10-15 minuter och användas 2-3 gånger i veckan.

Sen fick jag fint målade naglar hos Nagelgiganten.se med höstnyheter från ORLY. Det är vanliga lack som håller upp till en vecka tackvare ett överlack som låser in färg och glans. Genom att lägga på ett till lager av överlacker några dagar senare håller det ännu bättre.

Jag får länmna en kort recension här när det gått 10 dagar.

Förmiddagen avslutades i Daisy Beautys monter där jag fick med mig en massa spännande pressprover. Det ska verkligen bli spännande att få börja testa allt.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.