Skönhet

Min skönhetslördag på Daisy Beauty Expo 2016

Ibland får man nypa sig lite i armen för att inse att vissa saker jag får göra via min blogg inte är en dröm. Precis så var det igår då jag gick på Daisy Beauty Expo 2016.

Jag och Delinda möttes upp på T-Centralen med våra kabinväskor (tack för det tipset Kicki) och gick sedan till Tändstiftspalatset för att börja dagen med en god frukost och läsa på om de olika föreläsningarna och utställarna.

Kl 9 drog mässan igång jag hamnade först hos Eucerin (använder ju deras hudvård just nu och älskar den) och sedan hos Akademikliniken där jag provade på deras rengöring och avslutade med att bli makad med Ciate-produkter.

Sedan var det dags för en presentation där Loreal, Maybelline och Garnier visade sina produktnyheter som kommer i vår (de flesta vecka 7).

Sedan gick tiden alldeles för fort och jag fick snygga akryllackade naglar från nya märket Lakryl och drack champagne med Helena och Delinda hos Björn Axen.

Efter en god lunch doftsatte vi en egen handkräm från CCS och testade BUS-spray från Marc Inbane.

Dior, O.P.I, Bosch, Apoteket hann jag också prata med innan det var dags att försöka få ner alla produktprover i kabinväskan och åka hem till barn och man där hemma.

Förutom trevligt sällskap med Delinda hela dagen så hann och också träffa Kattis, Linda, Lotta, Shopaholic mfl. Så otroligt kul att få omges av andra bloggare med samma intresse.

Jag är så imponerad av Kicki, Sam och resten av Daisy Beuaty-teamet som fixat allt inför denna mässa. Utan att själv roddat med något liknade så förstår jag hur otroligt mycket jobb det ligger bakom. All cred till er och STORT tack för att jag blev bjuden ❤️

image

Foto: Kattis.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.