Ballerina från Move
Barn,  Skor

Ballerinas från danska skomärket Move

Ballerina från Move

Ni har ju redan sett Olivias outfit på skolavslutningen i ett tidigare inlägg men eftersom det var så kallt så byttes skorna ut efter kyrkan till ett par nya tjusiga ballerinas från det danska märket Move. De är väldigt stora i Danmark och gör välgjorda och sköna skor för alla stilar och väder.

Olivia får alltid skoskav av ballerinas från ex. H&M (kanske inte så konstigt med tanke på priset och kvalitet) då de har en hård och bred remsa för att dölja sömmen vid hälen. De här från Move är mycket mjukare och har inte den där hårda kanten där bak så hon slipper använda skavsårsplåster.

De har också söta sandaler som skulle passa Ella (viktigt att det inte är öppen tå).

Sandaler från MOVE

Move går att köpa bland annat hos Jollyroom och Stylepit (som har 50% rabatt på ballerinas).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.