Träning

100 träningspass innan midsommar


I mellandagarna antog jag utmaningen att genomföra 100 träningspass innan midsommar. Det har verkligen sporrat mig att ta mig till gymmet, ut och springa eller köra styrka eller yoga hemma.

Ikväll gjorde jag mitt 39:e pass och börjar närma mig att ha genomfört halva utmaningen.

Det bästa med att träna regelbundet är att jag  sover mycket bättre (trots att Ella fortfarande väcker oss på nätterna) och känner mig så mycket piggare dagtid.

Att jag sedan känner mig starkare och vågen visar några kilo mindre är bara en bonus. För just nu har jag inget mål med min träning förutom att känna mig frisk, stark och skadefri. Visst vill jag bättra på mina löpartider och lägga mig på samma nivå som innan jag fick Hjalmar och Ella men det är verkligen ingen brådska med det.

Efter två ganska täta graviditeter tror jag kroppen behöver lite extra tid att komma tillbaka och jag har nog varit lite för ivrig att nå formen jag hade för 3,5 år sedan. Mina magplattor har fortfarande inte gått ihop vilket gör att jag inte riktigt vågar träna allt jag vill. Så nu lägger jag minst en kvart varje dag på mage och bäckenbotten och hoppas det ska göra sitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.