Skönhet

Kevin Murphys förtjockande schampoo

kevin murphy

kevin murphy

Just nu pryder de här snygga flaskorna min dusch. Jag älskar Kevin Murphy och nu har de en relativt ny serie som passar mitt tunna nordiska hår perfekt. Plumping Wash ska göra håret tjockare och fylligare och samtidigt förhindra tillfälliga håravfall.

Just nu tappar jag extremt mycket hår, vilket är helt normalt eftersom man inte tappar hår när man är gravid, så det känns bra att använda något som i alla fall ger mig illusionen av att några hårstrån ska bli kvar. Förutom schampoo och balsam så sprayar jag hårbotten med Pluming Body Mass som är en dubbelverkande produkt som har utformats till att förlänga växtfasen i håret och förkorta den fallande fasen.

Produkterna känns toppenbra än så länge och luktar dessutom gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.