Bloggtips

Röst- och länkkärlek

Ikväll är det dags för lite länkkärlek. Jag har två bloggare som just nu är nominerade i olika “tävlingar” som jag vill att ni gärna röstar på.

zeinas

Först ut är Zeinas kitchen. Det är en underbar matblogg med recept från hela världen. Zeina och jag har barn på samma förskola och vi har träffats flera gånger på öppna förskolan då vi båda är mammalediga. Men det var bara för några veckor sedan som jag fick reda på att hon också är en bloggare. Sedan dess följer jag henne på instagram och läser hennes blogg som gör mig konstant hungrig  – ja ni ser ju själva på bilderna ovan.

Nu är hon nominerad till Matbloggpriset och ni får gärna rösta på henne här genom att gilla bilden.

 

annasmat

Sen är det min syster Anna på Trend & Träning som är nominerad till Guldhjärtat 2015 för årets hemsida/blogg. Ni måste gå in och rösta på henne här! Förutom träning och en massa snygg träningskläder så ger hon också matinspiration så jag väljer att visa en bild från hennes receptbank här.

Ha en trevlig torsdagskväll!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.