Shoppat

Tröstshoppat på Lindex

Lindex

kappa_lindex

Lindex

Dagens strategi för att lillasyster ska komma ut var att promenera. I snigelfart lämnade jag Hjalmar på förskolan (efter att ha varit där en bra stund och umgåtts med alla trevlig fröknar) och gick sedan vidare till centrum. Efter en kaffepaus på Wayne’s Coffee gick jag till Lindex för att lämna tillbaka en keps som jag köpt till Hjalmar (som var alldeles för konstig i modellen).

Väl på Lindex hittade jag som vanligt mycket fina vårnyheter. Det ska bli så kul att snart få ta på sig vanliga kläder igen men samtidigt är det viktigt att tänka på att de ska fungera att amma i. Så det blev en tunn kappa som jag ser mig själv ha på mig över ett linne och ett par jeansshorts och boots samt en draperad topp utan ärmar i min favoritfärg ljusblå. Kappans har snörning sitter ganska högt upp vilket passar bra eftersom jag inte lär ha någon midja på ett tag.

Lite tröstshopping eftersom jag som vanligt går över tiden med alla mina barn 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.