Shoppat

Dålig köpupplevelse hos MANGO

Jag har sedan en tid prenumererat på MANGOs nyhetsbrev och fick den 11 juni ett mail med rubriken “VIP only: 30% rabatt på Privat Försäljning. Börjar nu!” Privat Försäljning?! Hur som helst så la jag en beställning för jag hittade klänningen ovan och ett linne som jag ville ha.

Nästa mail jag fick hade rubriken  “Tack för shoppa på Mango”. Mango behöver hitta en bättre översättningsfirma kan man snabbt konstatera.

Sedan tog det hela 11 dagar innan jag fick avin för att hämta ut paketet på posten. När du är van att få din leverans efter 3 dagar känns 11 väldigt dåligt.

Linnet jag beställde passade inte så det skickade jag tillbaka. Men frakten fick jag själv stå för (dock är det gratis att lämna i butik). Jag är van vid fria returer så även här fick jag en dålig köpupplevelse.

MANGO har lite att förbättra när det kommer till sin e-handel och nästa gång handlar jag i butiken istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.