Barn,  MammaShopping,  Shoppingaktiviteter

Mammalyx mitt i snöstormen

I går kväll när snön vräkte ner och det var kaos i Stockholms-trafiken var vi ett 30-tal bloggare inbjudna av Malin till nagelsalongen Scratch på Linnégatan 4. Det firades att LIKALYX öppnat sin nätbutik (mer om detta kommer i ett eget inlägg) och Scratch bjöd på manikyr och detox för fötterna och ansiktsbehandling.

mammalyx8

Söta Malin som hade ordnat allt så bra och dessutom är höggravid. Jag vet hur extremt mycket jobb det är med att fixa event och jag är imponerad! Här presenterar hon vinnarna i alla härliga tävlingar som fanns att delta i. Jag vann en hotellnatt på Rica hotell. SÅÅÅ superglad för det 🙂

mammalyx5

Här är alla härliga goodiebags som vi fick med oss hem. Delar av den kommer jag visa upp eftersom på bloggen och Instagram (miashopping).

mammalyx4

Det bjöds på champagne och jordgubbar – bästa av två världar 🙂

mammalyx6

mammalyx7

Alla glada mammor minglade omkring med kameror och mobiler i högsta hugg. Jag hann prata med Madeleine från Lekmer, Lina, Malin, Jennie, Kajsa Stina och säkert andra som jag glömt.

mammalyx2

Jag fick mina naglar lackade i en underbar babyblå färg.

mammalyx

Det blir verkligen fint när man får naglarna gjorda på salong och sen brukar det hålla mycket bättre än när jag gör det hemma. Då slarvar man oftar med under- och överlack och har så klart inte samma bra teknik som någon som är expert på nagelvård.

Stor tack till Malin för att jag fick komma!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.