Barn

Hälsa på i bObles-värld

bobles_1

bobles_2

bobles

bobles_7

boble_6

boble_5

boble_4

Idag har Hjalmar och jag fått uppleva bObles härlig värld. Dessa mjuka och fantasifulla möbler blir jag bara mer och mer förtjust i. Det är så genomtänkt och passar alla åldrar. Att få barn att röra på sig mer, balansera och använda sin fantasi och motorik är precis vad som behövs i denna stillasittande iPad-framtid.

Det finns något för alla åldrar och de har delat upp produkterna i fem olika utvecklingssteg:
-Ligg på magen
-Rulla, krypa och kravla
-Stå och gå
-Hopp
-Balans

Hjalmar befinner sig i första steget och en passande möbel för honom är “kycklingen” som han kan träna nackmusklerna på. Men vänder man på den så är den lika rolig för Olivia som kan stå och balansera på den. Vi vuxna fick prova att balansera på “elefanten” som är bObles första produkt – det var inte helt lätt vill jag lova 🙂 Riktigt bra balansträning.

Hela bObles sortiment finns hos Illums Bolighus.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.