Inredning

Kökssoffans nya kläder

husqvarna1

husqvarna

kokssoffan

Visst är den läcker min gamla oranga symaskin från Husqvarna? Den köpte jag begagnad för säkert 12 år sedan men den är nog från 70-talet skulle jag tippa på.

Men när mamma skulle hjälpa mig sy ett överdrag till soffan av ett påslakan från Lexington så upptäckte vi att symaskinen bara gick att sy med baklänges. Som tur är har jag en pappas som fixar det mesta och efter lite smörjning så fick han den att fungerar felfritt igen.

Nu har soffan fått ett överdrag som passar och nya trasmatte-kuddar från ICA Maxi. Allt tack vare mina händiga föräldrar 🙂

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.